Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítene összeállítani...

Valaki segítene összeállítani étrendet, diétát és megfelelő mozgást? 176 cm 90 kg 21 éves lány, részletesen lent

Figyelt kérdés
Sajnos elértem a 90kg-ot, volt, hogy már 90 felett is voltam, de kórház miatt lementem 80 ra, most szeretnék fogyni újra el szeretném érni legalább a 80 kg-t, 176 cm vagyok, és szerencsére eloszlik rajtam, senki nem gondolná, hogy ennyire nagy a súlyom. Régen kézilabdáztam, de már vagy 2 éve abbahagytam, azóta nem mozgok, nagyon ritkán, ha rám jön futni megyek. Kalóriaszámlálós diétát néztem, heti fél kg fogyás esetén 1500 kcal-t ehetek, no de mit??? Ami egészséges is, és emellett mit mozogjak, néztem egy programot, ami lassan elvezet az 5km táv lefutásához. Plusz este 6 után ne egyek, kenyeret meg egyáltalán nem? Elég szerényen élünk, nem tudok költeni diétás kajára, amit itthon főznek az meg mindig hizlaló, vannak is kövérek a családban, másik gond, hogy itthon nincs hely tornázni, edzőterem túl drága, szóval egyéb sport kéne, biciklink sincs, de max tudnék kérni...
2013. aug. 22. 15:22
1 2
 11/17 anonim válasza:
A vacsorám: általában grillezett csibemell salátával, néha gyümölcsök, vagy sajtok...
2013. aug. 22. 18:09
 12/17 anonim ***** válasza:
A CSIRKEmell és a saláta nem hizlal, a gyümölcs és a tejtermékek viszont annál inkább. Szóval megvan a problémád oka.
2013. aug. 22. 18:13
 13/17 anonim válasza:
A mozzarella,grep,alma,ananász nem.
2013. aug. 22. 18:39
 14/17 anonim ***** válasza:

A "grep,alma,ananász" mind gyümölcs,és ha tetszik ha nem fruktózt tartalmaz a legnagyobb mértékben.->hizlal.

[link]

A sajtról nem mondtad,hogy mozarella.

Szóval ha cukrot eszel vacsorára,akkor ne csodálkozz,ha hizol a vacsorától.

Ha nem eszel hizlaló ételt vacsorára,hanem fehérjedúsat, és rendes kiszámolt,jól elosztott és beosztott étrended van, akkor nem fogsz hizni,ez biológia.

Igy van és kész,ha tetszik,ha nem.

2013. aug. 22. 22:04
 15/17 anonim ***** válasza:

merre laksz? lehet tudnánk találni neked egy viszonylag olcsó edzőtermet.

egyébként én tavaly nyáron 80 kilóról kezdtem fogyózni, a 178 centimmel :) szóval nagyjából tudom milyen lehet, ha kéne egy kis bátorítás vagy segítség, akkor írj nyugodtan. 19 vagyok amúgy :)

2013. aug. 22. 22:11
 16/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, nyíregyházán élek jelenleg. Vacsorára megfogadom a tanácsot, és fehérjedús CH mentes dolgokat eszem majd...és futni is elkezdtem
2013. aug. 23. 09:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Rendben leszel kérdező! :)
2013. aug. 23. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!