Miért fogyok ilyen lassan?
178 cm magas vagyok, és 3 hete 94 kg-al kezdtem az életmódváltást.
Úgy találtam ki, hogy 60-70 perc edzés naponta, 2 naponta, mikor mennyire érzem magam fáradtnak, és az étkezést pedig lecsökkentem kisebb mértékre, mint eddig volt.
Szóval mindent eszek, de csak mértékkel, illetve sok sok zöldséget eszem.
Azért nem mondok le dolgokról, mert hosszú távon az nem tartható, és csak kiéhezik a szervezet.
Édességet azt eddig sem nagyon ettem, szóval ezután sem fogok többet, de azért ha megkínálnak egy szelet sütivel, elfogadom, de magamtól nem eszem.
Nos az az igazság, hogy cm-ben ment le már néhonnan 5 cm is, szóval látszik, hogy formálódik a testem, rendeződik, de kg-ban csak 4 kg ment le.
Úgyhogy most vagyok 90 kg.
Miért csak ilyen kevés ment le, mikor ennyire figyelek mindenre?
A szervezetnek sok mindenre nincs szüksége, amire te azt hiszed igen, csak a függőség miatt "akarja".
Amúgy 3 hét alatt 4 kg tökéletes. Gyorsabban ne is akarj fogyni. Nekem is sokszor van, hogy kg alig mozdul, de mivel sok minden rossz dolgot kiiktattam az életemből a centik húznak lefele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!