Nagyon lassan fogyok, Mi lehet a baj?
180 cm magas és jelenleg 107kg vagyok.
Naponta reggel melóba 7km-t kerékpározok, délutána haza úgyszint ennyit, majd utánna eljárok kocogni napi 3-4 km, majd felülések,160g szénhidrát és 2000kcal kaloriát fogyasztok kb,1,5 hónapja csinálom, és csak 5kg ot fogytam, mit csinálok rosszul?
5 kiló az ideális
de írd fel szerintem a derék has mell kerületet később az is segít követni hogy halad a fogyás
Ilyen nagy túlsúly esetén férfiként tényleg lehetne gyorsabb az elején. Amúgy üvölt a hiba, de mivel az el.aszott interneten és tévében állandóan mindig a szénhidrátból csinálnak mumust, ezért SOHA SENKINEK nem esik le a hiba.
Tök egyszerű, túl sok a zsír. 160g CH az 640kcal energiát jelent a beviteledből. Tehát a fennmaradó 1360kcalt - mivel nem említed hogy edzenél és így gondolom fehérje shake-et sem sűrűn iszol - nagyrészt zsírból viszed be.
Lehet, hogy úgy érzed, hogy zsírszegény a táplálkozásod, de megdöbbennél hogy a diétásnak mondott házhoz szállítós ételek, a kész termékek milyen elképesztően sok zsírt tartalmaznak. Főleg a diétás termékek! Pont ezért, mert minden hülye csak a CHrá figyel, így az ételek állagát és ízét zsiradékkal javítsák.
Gondold át: azért nem eszel CHt mert elméletileg magas energia értéke van, könnyen zsírként kerül raktározásra. 1g CH energia értéke 4kcal, 1g zsíré 9kcal. A zsírt pedig még csak át sem kell alakítania a szervezetednek, és nem is használja fel energiaként a szervezeted ha nem muszáj --> ergo megy a seggedre rögtön.
Amúgy a 160g CH szvsz kevés ekkora tömeghez, férfinak. Én egy 52 kilós nő vagyok (168cm), 200g CH és 1500kcal mellett folyamatosan vesztem a zsírt. Igaz én célzottan edzek, de férfiként a 160akkor sem elég.
Változtass az arányokon, főzz sütőben vagy teflon edényben zsiradék nélkül, kerüld a bolti light finomságokat, egyél lassú felszívódású szénhidrátot, napi egyszer gyümölcsöt, legyen 5-6 kisebb étkezésed egy nap, estefelé meg próbálj sok fehérjét és kevés CHt bevinni.
Köszi mindenkinek a sok segítséget,sok választ,nem dohányzok,nem eszek cukrosat, édességeket nem szeretem.
ivás,hát néha az kell xdd kb 3-4 havonta beiszok,ennyi kell:)
Tavaj elkezdtem én futni,de sajnos abba hagytam,gondok bajok miatt.Akkor szépen fogytam is 120kg ról lementem 94-re,annó 65 voltam,csak volt egy baleset,és nem tudtam se futni,se kerékpározni,így csak jöttek a kilok.
most 1 évre tervezem hogy leadok kb még 20-22kg -ot
valaki segítene? egy étrendet tudna küldeni? vagy valami táblázatot,nagyon szépen megköszönném.
Szépen fogyok,és a legtöbb az étrenden múlik,majd a mozgás,jelenleg szerintem a futás és kerékpározás a legjobb a fogyásra,csak vigyázni kell mert sok izom is ég ezzel.
Legszebb karácsonyi ajándékom lesz remélem ebben az évben,hogy lefogytam:) eddig a cél 90 volt,de szerintem ennél is kevesebb leszek,kitartás mindenkinek,aki szeretne fogyni keressen,segítek szívesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!