5 hónap alatt 10 kilót szeretnék fogyni. Ötletek?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ennyi idő alatt könnyen le lehet adni 10 kilót, de nekem még sosem sikerült 2kilónál többet fogynom. Imádom az édességeket, csoki, marcipán nélkül nem tudok meglenni. Igazából a súly nem is lenne annyira fontos, csak azt szeretném, ha a hasam sokkal kissebb lenne. Viszont a melleim méretét meg szeretném tartani. Mit javasoltok, hogyan lehetne a legjobban elérni ezt?2009. okt. 28. 22:05
1/7 anonim válasza:
Ezt bármelyik fogyókúrás módszerrel eléred, de ha az édesség, csoki és marcipán továbbra is az étrendedben marad, akkor ez nem fog menni. :(
2/7 anonim válasza:
Esetleg a 90 napos diétának valamelyik napjába (talán szénhidrát?) beleférne az édesség is...
3/7 anonim válasza:
Használj fűzőt!! Klasszikus és biztos recept !!
4/7 anonim válasza:
Fogyókúrázz és mozogj! Tuti siker!
ja, hogy zabálsz? (és gondolom mozogni is lusta vagy) Sorry...
5/7 anonim válasza:
Ha jó az angolod akkor keress rá a Sparkpeople.com honlapra! Én ezzel az ingyenes módszerrel fogytam le 104 kilóról 87re (sőt tovább folytatom) és nem maradt ki sem a csoki, sem a marzipán!
6/7 anonim válasza:
a 90 napos jó, ott ehetsz csokit is :) én is elakarom kezdeni, csak nem most, mert jön a karácsony :S amúgy hány kiló vagy, ha szabad megkérdezni?
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat azoknak, akik segítettek!
60 kiló vagyok.
2009. okt. 31. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!