Jégkrém reggelire?
Figyelt kérdés
Volt itthon egy doboz Magnum mini jégkrém, és mivel a white a gyengém, ezért ezt ettem reggelire (180 kcal). Ha kalórialimiten belül maradok, és egyébként egészségesen ékezem, akkor nem fogok hízni?2013. aug. 17. 11:31
1/4 anonim válasza:
Inkább egyél egy normális egészséges reggelit, ebédet, vacsorát és uzsonnát és akkor belefér valahova nasinak vagy desszertnek.
2/4 anonim válasza:
Nem fogsz. Esetleg beiktathatsz egy plusz kör futást, de erre csakis a lelked megnyugtatása miatt van szükség.
3/4 anonim válasza:
ha kaloria szénhidrát és zsír limiten belül maradsz akkor megehetsz te akár 3 jégkrémet is, nem fogsz hizni...
4/4 A kérdező kommentje:
nem szoktam mindig ilyet enni, csak most megkívántam :) Köszi!
2013. aug. 17. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!