Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így nagyon hizlaló reggeli?

Ez így nagyon hizlaló reggeli?

Figyelt kérdés

Nos ezt csak úgy én próbáltam ki mert nagyon finom lett :D

2 dl tej + 2 kisebb maréknyi dió reszelék ( hogy kicsit pépes legyen ) + 5 db mandula feldarabolva

nagyon hizlaló? D: csak a dió miatt.. ismétlem ez csak egy reggel kísérlet volt!! xD

2013. aug. 17. 07:28
 1/3 anonim ***** válasza:

:DD

XD

2013. aug. 17. 09:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Öregem. Hogy bírsz kimenni a házból? Nem szorulsz be az ajtóba? :D

Egy megfelelő reggeli: lassú felszívódású szénhidrát, gyors-közepes felszívódású fehérje! Ez a minimum! Ehetsz zabkását vízzel+tejjel fele-fele arányban, vagy rántottát(csak ne egyél hozzá kenyeret).

Kicsit légy kreatívabb, mert ez lófütty volt :)

2013. aug. 17. 10:02
 3/3 anonim ***** válasza:

A tejet nem tudom helyeselni, a dió jó dolog, ha a testednek az jólesik reggelre, egyed. 2 kis marékban még sok kalória sincs, ez igazából egy szolid reggeli, az én egytojásos rántottám kalóriadúsabb (hja, a benne levő zöldségek sok zsírt vesznek fel :)), s én reggel alig eszem.

Hmmm... Szerintem a mandulatejet is szeretnéd, abban nincs tej, csak mandula és víz jól elturmixolva. Finom cucc, kávéba vagy kakaóba még a kókusztejnél is jobb szerintem.

Ja és a reggelinek nem kell mások elismerését kiváltónak lenni ahhoz, hogy jó legyen a napi étkezésed. Rengeteget számít, máskor mit eszel. Én sokszor kihagyom a reggelit, mert nem tudok enni, semmi szükségem rá, bőven van energiám jó sok órára evés nélkül is. Elvégre előző nap ettem s nem hülyeségeket, jó esetben.

2013. aug. 17. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!