Júli 31. én kezdtem. Ki tart velem?
Figyelt kérdés
Legelőször 97kg voltam egy hét múlva 92kg lettem viszont azóta megint el telt egy hét és semmit nem fogytam.
arra gondoltam jobban meg pörgetem a dolgokat és rengeteget fogok sportolni.Legkésőbb December végére 60kg szeretnék lenni!
A csatlakozókhoz az lenne a kérésem hogy 5 naponta írjuk ki a súlyunkat hogy ki hol tart és hogyan támogassuk.
2013. aug. 16. 15:39
1/7 A kérdező kommentje:
A következő mérés időpontja: 2013.08.20.
2013. aug. 16. 15:46
2/7 anonim válasza:
szia en csak 3 hete fogyozok es 3 kg fogytam! Te hogyan ertel el ilyen jo eredmenyt?
3/7 A kérdező kommentje:
Pénzem sajnos kevés tehát nem az egészséges étrend miatt. A fehér kenyeret kerültem egyedül és napi 6x ettem és nagyon sokat sportoltam az elvet a valaha kövér voltam című műsorból tettem. Mert láttam azt hogy amit csinálnak azok hatásosak.
Csak sajnos abban az 1 hétben amíg nem fogytam szinte csak alig mozogtam. De el határoztam hogy menni fog. Úgyhogy még ennél is keményebben fogom csinálni a sportot.
2013. aug. 16. 17:16
4/7 A kérdező kommentje:
Ja és nem akármilyen kenyeret ettem hanem kocka kenyeret. Abból bármelyiket lehet jobb mint a sima kenyér. De ha lehet a teljes ki őrlésű kenyér a legjobb fogyás céljából.
2013. aug. 16. 17:52
5/7 anonim válasza:
Én mostkezdek tömegelni a cél, 3-5 kg hízás ,relative állóképesség megtartásával, aztán tömegelés után full állóképességi edzés, kiváncsi vagyok mi lesz :)
6/7 A kérdező kommentje:
Rendben :) egy biztos hogy a méreckedés dátuma: 2013.08.20.
2013. aug. 17. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!