Ki tart velem? Ma kezdtem ezt a diétát, mert már elegem van a sokféle diétából ami általában sikertelen és tarthatatlan számomra. Csak hús és zöldség bla-bla-bla. Nem megy, nincs pénzem minden nap húsra a zöldségektől meg besokaltam.
Egyikre sem,nincs olyan diéta ami jó lenne nekem,
megpróbálok egészséges ételeket enni,és minden nap legalább egy almát megeszek.
pedig az egyetlen logikus út a hús zöldség.
3 gyerek mellett meg örülnék,hogy van mit enni legalább 2 naponta 1x,és ki tudnám fizetni a rezsit,tuti nem lennék elhízva.
A zöldségtől besokalltál? Na te is nagyon egészséges étkezésre fogod szoktatni a gyerekeidet, ha magad "besokalsz" a hsznos tápláléktól. A húst anyagilag úgy is meg lehet oldani, hogy a piacon veszel 1 kg csontos húst, ami gyakorlatilag a filézett mell csontja. Levesnek megfőzve rengeteg húst nyersze ki belőle,olcsó és jó sok zöldséggel lehet egy egytálétel.
A 90 napos diétáról az előttem beíró egy nagyon jó linket küldött neked. Tényleg ezt akarod követni??! és ehhez még társat is keresel. Gratula!
szia
higgy nekem, bármilyen diétába is kezdesz bele, nagyon ritka hogy végig is csinálod és persze hogy tartós-e.
Minden fejben dől el.
te döntöd el mit eszel és hogy mennyit mozogsz!
szerintem 3 gyerek mellett meg van a mozgásod, a többi már étel!
próbálj egészségesebb ételeket enni és persze zsírmenteset!
hidd el ez tuti recept mert nekem is bejött, csak annyi hogy nekem a bicikli a mozgásom és hetente 1 nap van mikor szénhidrátot eszem!
1 hónap alatt -15 kiló
a fenéket.
a zsír nem akkor gond,és közel sem olyan káros,mint a sok szénhidrát és a rossz időzítés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!