MI lehet a baj velem? Hogy még nem sikerült? 152cm/51-52 kilo változo 53-54el kezdtem
Az étrended katasztrófális, ettöl csak beteg lesezl rövid idön belül. Gyakorlatilag csak szénhidrátokat veszel magadhoz és éppen arra van a legkevésbé szükséged, a fehérjék, zsirok,vitaminok meg nincsenek sehol.
Nézz utanna, hogy mi a rendes táplákozás és sürgösen egyél mindefélét, mert igy nagy bajod lesz.
Ha meg tornázni akarsz, akkor keresd meg a "Van öt perced" 3 részét a you tube-on.
és hogy csináltad? miket ettél és hogyan mit mozogtál???
Ja és szerintem a zöldség gyümölcs fogyás meg soványhus... hát nem is tudom életed végéig ugyse csak azt eszel és ha mást ennél akkor pff visszajön nem??
Meg mellböl is fogytok ugy ha nem esztek rendesen én is onnan fogytam a hasam meg ugyanolyan :S:S:S De én csináltam azt is hogy csak salátát ettem hetekig mondom laposab lett a hasam de ugyugy hájas is és 2hét mulva elegem lett belöl megettem valami mást és tényleg ugyanugy néztem ki mint azelött....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!