27 hetes vagyok és sikerült 11kg-t felszednem, pedig nem zabálok. Érdekelne ki mennyit hízott? 166cm és 54kg kezdtem.
Azért hiztál ennyit mert csak 54-el kezdted..
Első terhességem: 58,5 ről a 26.hétre 62 lettem
Második 73 rol a 25 .re 76
Most a 3.at várom 22 .hétben vagyok és - fél..
De számit hogy nagy sulyrol vagy kicsiről kezdted
25 hetes vagyok, 165 cm
Én csak két kilót híztam, de 72-ről indultam. Első terhességnél 62 kilóról ilyenkor már ugyanígy 70 fölött jártam... Egyformán eszek, mozgok, vigyázok.
Ahogy írták is, nagyon számít a kezdősúly. A baba táplálásához szükség van a zsírpárnákra, ha valaki nagyon vékony, akkor jobban raktároz a szervezet.
És az is fontos info, hogy nem egyforma ütemben jönnek a kilók... Van aki a 30.hét után már szinte csak a babára hízik.
45,5 kg-ról kezdtem, már 55,5 kg vagyok és ma kezdem a 28. hetet.
Én most megnyugodtam, mert eddig bűntudatom volt a gyors hízásom miatt, hiába nyugtatgatott a védőnő, hogy minden rendben a súlyommal. Már látom, hogy ez a kezdő alacsony súly miatt is lehet. Valószínűleg a szervezet érezte, hogy szintre kell hozni, hogy a testem bírja a terhelést. Én így filózom most már a dolgot.
Eddig +7 kg, 168 cm vagyok, 68 kiloval kezdtem, kíváncsi leszek a végére de nem aggódok miatta, úgyis lemegy előbb-utóbb.
27+3 hetes kismama
169 cm vagyok 55 kg-val kezdtem most 34 hetesen 9,5 kg-nál járok de egyáltalán nem látszik csak pocak van az is kis formáska!
jó babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!