Ki tart velem? Ma kezdtem, egy hónapon belül szeretnék legalább 5 (vagy 8 kilótól) megszabadulni.
Ma kezdtem a diétát.
Sok diétát kipróbáltam már (Norbi, 90nap, káposzta leves, stb), de a legjobban Béres Alexandra programja jött be, így hát azzal kezdem most is.(Legutóbb 7 nap alatt 3 kiló mínusz). 69kg vagyok, jó volna elérni a 60-at 1 hónap alatt. Mellé az úszást választom hetente kétszer, illetve bicajjal járok mindenhova (igaz, eddigis csak bicajjal közlekedtem). Naponta 3szor maté tea étkezések előtt, illetve zöld tea étkezések után. Ja és 6 után nem eszek!
Olyanok jelentkezését várom, akik akár velem kezdenék, akár mostanában a diétájukat. Egymást biztatnánk, tanácsokat osztanánk meg!
Nos, ki tart velem?
Én is 162cm magas vagyok, én csak a versenysúlyomat szeretném elérni, ami 49 kiló. Most 52,5 vagyok, és 49-re akarok lemenni. Bár én nem fogyok ilyen gyorsan mint te, de én azért is, mert nincs rajtam sok felesleg. Én ezt csinálom:
-Napi 1050-1300 kalória bevitel
-6 óra után nem eszem
-kisebb adagok, napi 2-3 étkezés, közötte nass: tejeskávé vagy alma, narancs, vagy répa.
-sport, testmozgás heti 3 alkalom. Min. fél óra. Eleinte kocogtam, most gazolok kint a kertben:-D
Kenyeret napi egy szelet!!! De az edédhez, vagy reggelire egy szenyót bőségesen friss zöldséggel (zöldhagyma, paradicsom, paprika, retek,medvehagyma...stb)
Reggelire egy szenyó+zöldség vagy teljeskiőrlésű műzli+gyümölcs tejjel (kb. 400 kal)
Ebéd főtt étel bármi, de ne legyen túl sok, és lehetőleg kenyér nélkül, a kalóriája legyen max. 400 kal.
uzsonna: egy natúr joghurt gyümölccsel és édesítővel vagy egy gyümölcs vagy: egy kis szelet sajt almával... (max. 150-250 kal.
Este 2 dl tej +kakaó +édesítő ha éhes vagyok.
de ma pl. ezt ettem:
reggeli: 2 dl tej+kávé+édesítő (100 kal)
teljeskiőrlésű műzli tejjel+ mézzel (350 kal)
tízórai: 1 narancs + egy natúr joghurt gyümölccsel (80 kal)
ebéd ami 16 órakor lesz: lencsefőzelék +tükörtojás (max. 500 kal.
Este valami apróság, még nem tudom, de max. 100 kal.
Ezzel lassan fogyok, és soha sem hízok vissza (saját találmány), és 26 évesen is max. 2-3 kiló feleslegem van. De az is azért, mert imádok nassolni, és bizony a sütiket ne vetem meg...:(((
Nos ápr. 3 óta csinálom, és eddig egy kiló ment le. Szerintem ez a normális.
De holnap sütök sütit, almáspitét, ami vékony tésztából és friss reszelt almából készítek, amihez folyékony édesítőt teszek.
Ez is egy ötlet. De a saját étkezési szokásaidat is bele variálhatod a kajamenüdbe, és úgy is fogysz, csak a kalóriájukat figyeld!
ohhh, én sosem leszek 49 kg, de azt hiszem, nem is baj. Inkább csak a 60-ra törekszem... Akkor tudom, hogy jól néztem ki, de mikor volt már az... Na de most összeszedem magam és igenis megcsinálom!!!
Nagyon jó a teáltalad összeállított diéta is, de Szandi sok mindent nem enged meg belőle, én pedig őt követem és a súlykontroll a bibliám:))
Na bízzunk magunkban!
Hajrá!
Én is ma kezdtem fogyokúrázni :) szóval veled tartok, igaz én jóval nagyobb súly feleslegtől szeretnék megszabadulni. Legalább 15kg-tól. Én a Gastroyal féle zsírégető kaját eszem, mert mostanában nagyon sok jót hallottam róla... monduk eddig csak egy ebéden vagyok túl, de ez nem volt rossz :)
Emelett még persze mozgok is, biciklizem és futok:) Most még nagy a lelkesedésem remélem még egy jó ideig kitart... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!