Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy több energiám...

Mit tegyek, hogy több energiám legyen?

Figyelt kérdés
Mióta leadtam 5 kg-ot azóta olyan fáradt vagyok, nincs kedvem a sporthoz stb. van valami amivel szerezhetnék energiát? kávézzak? vagy mit csináljak. ezelött nagyon is aktiv mászkálós voltam, de most egy ideje semmi kedvem sehova menni, lehangolt vagyok, fáradt...
2013. aug. 16. 14:28
 1/4 A kérdező kommentje:
és ugye az étrendem csak annyitól tér el most, hogy mindent mértékkel fogyasztok. több gyümölcs, zöldség... esetleg lehet valami tápanyaghiány?
2013. aug. 16. 14:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Lehet bonyolítani, és lehet egyszerűsíteni a helyzeted.

A bonyolításhoz meg kellene vizsgálni a pontos állapotodat.. vannak állapotok amiken például sokat segítenek bizonyos bogyós gyümölcsök (tipikus piros, bordó bogyók).

De legegyszerűbb és általánosabb:

Több kalóriát fogyasztani zsírral.

Több párolt (nem nyers) zöldséget enni.

Több húst enni. Vagy tojást, halat..

Jót tesznek a Qigong és a Jóga gyakorlatok is a vitalitásnak, nem csak a táplálkozással lehet változásokat elérni.

2013. aug. 16. 15:21
 3/4 anonim válasza:
Igen valószínűleg tápanyag hiány.Az energiánkat nagyrész cukrokból nyerjük amit neked a fogyáshoz mérsékelned kellett a szénhidrát miatt.
2013. aug. 16. 15:22
 4/4 anonim ***** válasza:

Tápanyaghiány: hiába eszünk több zöldséget, gyümölcsöt, például vasat főleg állati táplálékból vesszük fel. De nem vesszük fel, ha gabonákkal kimossuk a szervezetünkből.

Cukrok, szép lassan tönkreteszik az energiaháztartásunkat, tehát ha mérsékelt is, de ez is okozhat fáradékonyságot. Vagy az eddig elfogyasztott szénhidrátoktól kialakult inzulinrezisztencia, aminek idő kell a gyógyulásához.

2013. aug. 16. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!