Mit egyek, hogy legyen is energiám, de ne hízzak tőle?
Figyelt kérdés
Egész nap fizikai munkán vagyok 6 helyen dolgozom mégis tudok hízni a baj,hogy sokszor már csak késő este van időm enni.Köszönöm2007. ápr. 26. 22:11
1/4 anonim válasza:
Az ideális, ha 5-6x eszel egy nap kisebb adagokat. Az a gond, hogy ha a szervezet csak ritkán, 1-2 alkalommal kap táplálékot egy nap, akkor arra fog törekedni, hogy minél többet leraktározzon belőle! "Megijed" ugyanis, hogy nem folyamatos az utánpótlás, vészriadót rendel, lelassítja az anyagcserét, és akár a 80%-át is lerakja a bevitt kalóriáknak! Ezért fontos a gyakori étkezés! Néhány müzliszeletre, szendvicsre időt kell szakítani nap közben is. Ha lehet mindig ugyanakkor.
2/4 anonim válasza:
az előttem szólónak igaza van, és törekedj arra hogy a bevitt szénhidrát jó minőségü legyen, cukor liszt kilőve, sok fehérje, és szénhidrátból is csak jó mindőségű, zabpehely, műzli, rizs, krumpli , durumtészta,, és tényleg igyekezz a napi össz mennyiséget elfogyasztani két három óránként, én pl a wc re szoktam melóhelyre kikéreckedni , közben meg ellógok enni három óránként, más dohányozni jár, én enni. :DD egészségesebb is vagyok, mint ők :DDD
3/4 anonim válasza:
Mindent lehet enni ugyanúgy tovább, ha va Jen-Fe
súlykontrol tapasz.
4/4 anonim válasza:
Egy nap mindenképpen többször kell enni. A reggeli nagyon fontos, akkor minden mehet, mert a szervezetnek van ideje ledolgozni. Este már csak fehérje, akár egy egész grill csirke salátával. Napközben szendvics t.k. kenyérrel. Csomagolj 1-2 szendvicset, reggelizz mindenképp és a vacsoránál csökkentsd a kenyér, krumpli bevitel. Igyál sok vizet, semmi cukros üdítő vagy sör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!