Ha elhagyom az alábbi ételeket fogyhatok vagy csak súlyt tartok?
Nem fogyasztom: sütiket, csokikat, édességeket, pékárút, krumplit, kukoricát, babot, és kerülöm a zsíros ételeket is. Csak ásványvizet és cukormentes teákat iszom. És persze csak kevéske adagokat eszem.
Így fogyhatok?
Próbáltam a 'lowcarb' diétát, 8 napja kezdtem el és szédülök, alig látok a szememen és folyamatosan aludnék, nincs erőm semmihez.
Ez így nem jó nekem. 26 éves nő vagyok, szinte egyedül nevelem a 2 éves lányom, mellette tanulok. Nem engedhetem meg magamnak hogy ennyire aluszékony, szédülékeny legyek.
De kellene még legalább 4-6 kg-ot fogynom. Mindegy milyen lassan. Ha nem leszek ennyire fáradt akkor tornázni is fogok tudni.
De a nagy kérdés, ha a fentieket elhagyom, napi 5ször kis adagokat eszem, tornázom heti 5 alkalommal 1 órát, akkor fogyhatok, úgy hogy ch bevitelem 100-130 között lesz?
Mert utálom a zsírt. A húst még csak csak megeszem de ha zsíros akkor az sem kell. Húsokból csak a csirkemellet, sertés karajt, és a füstölt sonkát eszem meg.
Ennyire egyszerű.
Sokkal jobban esik egy nagy lédus gyümölcs mint akármelyik hús.
Akkor viszont rohadt sok gyümölcsöt meg kell enned, hogy elég tápanyaghoz juss.
Lásd -> '30 bananas a day' 'nyersvegán gyümölcsevés'
Az úgy nem létezik, hogy eszel egy kis gyümölcsöt aztán ennyi.. hehe, szép vicc is lenne, 50-60 kilós nő majd 3 falat almán él egész nap. Ilyen nincs.
Aki gyümölcsöt eszik, annak SOK gyümölcs kell, ha erőt is akar éhenhalás helyett. Hogy hosszú távon a sok gyümölcs mennyire lesz jó.. bízzunk benne hogy a te tested szereti.
Ez hülyeség. Az agyunknak elég cukrot állít elő a májunk.
Hány embernek kell még cukorbeteggé válnia mire elfelejtik az emberek ezt a 'szénhidrátot kell enni' maszlagot? Mint valami primitív egysejtűek, azok mondanának ilyet.. az ember szintetizál cukrot, amennyi kell..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!