Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha elhagyom az alábbi ételeket...

Ha elhagyom az alábbi ételeket fogyhatok vagy csak súlyt tartok?

Figyelt kérdés

Nem fogyasztom: sütiket, csokikat, édességeket, pékárút, krumplit, kukoricát, babot, és kerülöm a zsíros ételeket is. Csak ásványvizet és cukormentes teákat iszom. És persze csak kevéske adagokat eszem.

Így fogyhatok?

Próbáltam a 'lowcarb' diétát, 8 napja kezdtem el és szédülök, alig látok a szememen és folyamatosan aludnék, nincs erőm semmihez.

Ez így nem jó nekem. 26 éves nő vagyok, szinte egyedül nevelem a 2 éves lányom, mellette tanulok. Nem engedhetem meg magamnak hogy ennyire aluszékony, szédülékeny legyek.

De kellene még legalább 4-6 kg-ot fogynom. Mindegy milyen lassan. Ha nem leszek ennyire fáradt akkor tornázni is fogok tudni.

De a nagy kérdés, ha a fentieket elhagyom, napi 5ször kis adagokat eszem, tornázom heti 5 alkalommal 1 órát, akkor fogyhatok, úgy hogy ch bevitelem 100-130 között lesz?

2013. aug. 16. 13:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Kerülöd a zsírt és ezért túl kevés kalóriát eszel. Értelmetlen ötlet, persze hogy legyengülsz.. nem értem miért nem eszel többet, ha gyenge és éhes vagy. Miért nem laksz jól zsíros, húsos ételekkel. (ez kérdés).
2013. aug. 16. 14:15
 2/6 A kérdező kommentje:

Mert utálom a zsírt. A húst még csak csak megeszem de ha zsíros akkor az sem kell. Húsokból csak a csirkemellet, sertés karajt, és a füstölt sonkát eszem meg.

Ennyire egyszerű.

Sokkal jobban esik egy nagy lédus gyümölcs mint akármelyik hús.

2013. aug. 16. 20:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor viszont rohadt sok gyümölcsöt meg kell enned, hogy elég tápanyaghoz juss.

Lásd -> '30 bananas a day' 'nyersvegán gyümölcsevés'

Az úgy nem létezik, hogy eszel egy kis gyümölcsöt aztán ennyi.. hehe, szép vicc is lenne, 50-60 kilós nő majd 3 falat almán él egész nap. Ilyen nincs.

Aki gyümölcsöt eszik, annak SOK gyümölcs kell, ha erőt is akar éhenhalás helyett. Hogy hosszú távon a sok gyümölcs mennyire lesz jó.. bízzunk benne hogy a te tested szereti.

2013. aug. 16. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
hús helyett: szója, tojás, joghurt, tej...
2013. aug. 16. 20:50
 5/6 anonim ***** válasza:
A 2-es dbeseknek ajánlanak napi 150 g szénhidrátot... Nem csoda, hogy rosszul vagy, a ch-tól működik az agy, mert az csak cukrot eszik. 100 g rizst simán megehetsz egy nap.
2013. aug. 16. 23:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Az agyunknak elég cukrot állít elő a májunk.

Hány embernek kell még cukorbeteggé válnia mire elfelejtik az emberek ezt a 'szénhidrátot kell enni' maszlagot? Mint valami primitív egysejtűek, azok mondanának ilyet.. az ember szintetizál cukrot, amennyi kell..

2013. aug. 16. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!