Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bodyrock: RR torna mellett...

Bodyrock: RR torna mellett vagy helyett?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 12:13
 1/7 anonim ***** válasza:
Én azt mondom mehet helyette. De lehet napi 2 x 20 percet is rockozni.
2013. aug. 12. 13:11
 2/7 anonim ***** válasza:
A keményebb edzés jobb, és a több edzés is. Persze a regenerálódásnak is kell idő, de nyugodtan edzhetsz minden második nap egy órát, vagy pedig minden nap 20-30 percet. Nem tudom milyen hosszúak ezek pontosan de szerintem megfér a kettő egymás mellett.
2013. aug. 12. 13:23
 3/7 A kérdező kommentje:

Jelenleg minden másnap csinálom a RR tornákat 60-70 percet.

Tehát ha helyette csinálnám napi szinten a bodyrockot 20-30 percben(ahogy a 2. válaszoló írta), akkor az nem lenne "visszalépés" valamilyen szinten?

Szeretném újra beindítani a fogyást mert már 1 hónapja stagnál... és persze szeretnék jobb alakot..sokkal jobbat :)

2013. aug. 12. 13:31
 4/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nem lenne visszalépés. Egyúttal én abban sem hiszek, hogy ettől fog megindulni a fogyásod (de majd te kipróbálod a gyakorlatban).

Sokkal valószínűbb, hogy vagy már eleget fogytál, vagy valamit eszel ami mellett nem fogysz tovább - rizs, tej, gabona.. valami cukros étel. Vagy túl alacsony kalóriabevitel, ezek gyakori 'apró' hibák.

2013. aug. 12. 13:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos az étrendem tényleg nem tökéletes, mert nem tudom elhagyni a tésztát meg mindent.. nem tudok főzni csak pár féle ételt de azokkal sem járnék jól(palacsinta, tészta, rántotta...), szóval amit főz anyukám azt eszem ebédre de igyekszem keveset, azon kívül viszont csak gyümölcsöt, zöldséget, tojást szoktam a nap többi részében.
2013. aug. 12. 13:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Anyukád mit főz? Ha lisztet, rizst, tésztát használ akkor azokat kerüld el és egyél helyettük párolt/nyers zöldségeket.

Egyébként nem hiszem el, hogy valakinek tényleg buli állandóan a hagyományos gyulladásfokozó, igazából káros kajákat főznie. Beszélned kellene anyáddal, és mondani neki (lehet örülne is) hogy váltsatok étlapot. Egyetek több zöldséget, jó húsételeket, kerüljétek a cukrozást, rizsevést, tésztákat, tejtermékeket.. mindannyiótok egészségének jót tenne, és több erőtök, energiátok lenne ilyen koszton.

2013. aug. 12. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:

gyümölcs = cukor

tojás ,rántotta = fehérje és zsír.

de a zsír esszenciális tápanyag csak megfelelő mennyiség kell belőle.

A rövidebb edzés nem feltétlen visszalépés, tulajdonképpen az számít mennyire sikerül megedzeni az izmaidat nem pedig az hogy mennyi idő alatt.

2013. aug. 12. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!