Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írnátok nekem sikertörténeteket?

Írnátok nekem sikertörténeteket?

Figyelt kérdés
Hogyan fogytatok le? Milyen módszerrel s mennyit? MI adott erőt, hogy végigcsináltátok?
2009. okt. 27. 08:07
 1/5 anonim válasza:
100%

Szia!

Én 18 évesen 63 kiló voltam és 160 centi magas. Nem voltam kifejezetten kövér, csak olyan kis duci, Bridget Jones kaliberű lány. Habár szép arcom volt, kapcsolataim nem nagyon voltak, kicsit gátlásos voltam, nyilván nem hordhattam miniszoknyát, feszülősebb, szexibb dolgokat, mert nem éreztem volna jól magam bennük. Holott belülről éreztem, hogy ízig-vérig nő vagyok, magassarkúval(szerintem ez is furcsán néz ki vastag combokhoz meg lábhoz) szoknyákkal, feszülősebb felsőkkel.

Azt, hogy lefogytam, igazából életem legelső nagy szerelmének és utána megkeserítőjének köszönhetem. Nyáron találkoztunk, D. nagyon izmos, sportos fiú volt, már 4 éve ismertem, szőke, kék szemű, kedves...blabla. Szóval tökéletes. Mikor elhívott randizni azt hittem, megállt az idő. Szóval ő folyamatosan mondta, mennyit biciklizik, evez, fut, stb. és mennyire fontos a sportos élet. Akkor úgy gondoltam, ha valamikor, akkor most. Egy ilyen fiút meg kell tartani, ő is büszkébb lesz rám, ha vékonyabb leszek.

Elkezdtem változtatni. Nem voltam hülye, mindig tudtam, hol a határ. Körülbelül 10 kilót akartam fogyni, de úgy gondoltam, majd ha a tükörbe nézek,úgyis látom, kell-e még, vagy nem. Megnéztem 1-2 Norbi/Réka/B.Alexandra videót és a saját testemre alakítottam át őket (értsd. comb, fenék, has nekem a kritikus).

Csináltam magamnak egy 15 perces programot,

(-100 felülés előre

-50 felülés jobb irányban

-50 felülés bal irányban

-kis terpeszben állsz, egyik kezedet a csípődre teszed, másikkal pedig áthajolsz, hogy a derekad húzódjon. Ez az úszógumikat tünteti el a derékon és szép vonalat ad. Ebből is 50 egyik irányba, 50 másik irányba.

-100 nagy terpeszben le-fel "guggolás" -belső combok

-100 lábemelgetés oldalra - külső combok

-100 álló helyzetben egyik láb kitesz és "guggolgatás"- külső combok)

ami intenzív, de nincs alóla kibújás, hogy "nem volt időm", mert 15 percem mindig van. Szóval júniusban elkezdtem. A történethez hozzá tartozik, hogy lényegesen kevesebbet ettem, napi egyszer, max kétszer étkeztem, sok főzelék, gyümölcs, saláta hússal, szénhidrát az nagyon kevés (heti egyszer talán), édesség szintén szinte semmi. És minden nap tornáztam.

A diéta (ami az elején nehezebb volt, aztán összeszűkült a gyomrom és nem is kívántam már többet) és a torna segítségével szeptemberre már 58 kiló voltam (mindenki észrevette) és februárra sikerült 53 kiló lennem, ami a cél volt.

Utána kíváncsiságból lementem 51 kilóra, de az már nagyon kevés volt, én szeretek formás lenni, nem piszkafa-szerű.

Úgyhogy azóta is tartom az 52-53 kilót, az étkezésem már nem olyan drasztikus, de még mindig nagyon kevés szénhidrátot eszem és sok főzeléket, kefírt. Amit megkívánok azt viszont megeszem, nem mondok le. A tornaadagom felemeltem, mindenből 300-at csinálok, hogy hatásos legyen, ez így 25 perc, de megéri.

Rengeteg pozitív visszajelzést kapok, csinosan, nőiesen öltözködöm, sokan szeretnének velem randizni. A lényeg, hogy magabiztosabban megyek végig az utcán, nem kell a boltban gondolkoznom, hogy vajon előnyös-e a ruha. Nagyon boldog vagyok így és életem egyik legjobb döntése volt, hogy belevágtam. 3/4 év alatt sikerült leadnom 10 kilót, ami szerintem abszolút jó idő. Amikor megijedtem, hogy túlzásba viszem, mindig le tudtam állni.

Szóval sok sikert neked, komolyan megéri! Sokkal egészségesebbnek érzem magam és szívesebben nézek tükörbe így, vékonyan.

20/L

2009. okt. 27. 09:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod.Öröm olvasni s gratulálok a sikeredhez. Rajtam is kb. 10-12 kg felesleg van, ami szülés után maradt rajtam. Már oda jutottam, hogy utálom magam a tükörben nézni, s mindenképpen szeretnék olyan lenni, mint régen.S szeretném, ha az én pici fiamnak szép , csinos s újra magabiztos anyukája lenne. Szeretnék erőt meríteni mások sikeréből, hátha így könnyebb lesz.
2009. okt. 27. 09:13
 3/5 anonim válasza:
100%
Első vagyok, gratulálok a picihez! Drukkolok neked, hogy legyen akaraterőd és újra jól érezd magad!:)
2009. okt. 27. 11:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Az én történetem: Gyerekkoromban,mindig is vékony voltam,egészen a terhességemig.Az első trimeszterben,5 kilót szedtem fel,szülésig összesen 28kg-ot.Hozzátartozik hogy alig vagyok 1,5 m.és 68 kilót nyomtam,még a szülés utánn is.Valamien betegség miatt hosszantartó hasmenéssel 21 kilót fogytam egy év alatt.Három évvel ezelőtt ezek a kilók kezdtek rám vissza kúszni,azon kaptam magam annyi vagyok,mint szülés előtt.Idén szeptemberben besokaltam.Mindenemet kihíztam,egy nadrágot tudok hordani,a többi mind kicsi.Szeptember közepén kezdtem el egészségesebben táplálkozni.Semmi nasi,nem eszem tésztát,ki iktattam a fehérlisztből készült pékárukat,naponta háromszor étkezem,kissebb adagokat fogyasztok,rengeteg almát eszem Két naponta iszok citromos vizet(hogy miért azt nemtudom),hetente,vagy kéthetente eszem egy kis pudingot,vagy sütit.Mozogni nem mozgok többet ,minden nap sétálok majdnem 1km-t súllyal(hiszen a boltba elkell menni).Most hogy bejött a fűtési szezon fa hasítás pakolás,és lépcsőzés fával megpakolva.Eddig 4 kilót fogytam,még 14-15 a cél.Sok sikert neked is,és kitartást.30/n
2009. okt. 28. 17:15
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Az én történetem is mondható sikeresnek, 14 éves voltam 160 cm magas (kb) és 80 kg... szörnyű volt...izzadtam már ha csak sétáltam, hamar kifulladtam....Aztán elhatároztam, hogy nem mehetek 80 kg fölé...Akkor ismertem meg Norbit és az updattel fogytam le. Persze nem vettem Norbi drága ételeit, hanem a kódokat betartottam és kész. 5 hónap alatt 15 kg-ot fogytam. 65 kg lettem és ma már 18 évesen 170 cm :)

2010. júl. 15. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!