A hulahoppozásnak így van értelme?
Figyelt kérdés
Sima műanyag 80 centis hulahoppom van, napi 20-30 percet "edzek" vele. Viszont több helyen olvastam, hogy a fa, vagy a valami nehezékkel megtöltött műanyagnak van értelme, tehát aminek súlya is van. Ennek nyilván nincsen és megtölteni sem tudom, mivel nővéremé, aki nem egyezik bele. Ezek szerint semmi értelme nincsen? Kicsit szeretnék a hasamból, pocakomból lefaragni és igen, tudom, hogy nincs helyi fogyás, de akkor úgy fogalmazok, hogy formálódni szeretnék ezen a téren és igen, az étkezésemre is odafigyelek, futni is eljárok, hasizomgyakorlatokat is végzek. De most kizárólag arra vagyok kíváncsi, hogy így ennek a hulahoppozásnak van e bármi értelme?2013. aug. 6. 20:16
1/1 anonim válasza:
Szerintem, ha mellette edzel más is és diétázol, jó lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!