Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van értelme egy "lénapnak"...

Van értelme egy "lénapnak" hetente?

Figyelt kérdés

Múlt héten kipróbáltam, hogy egy napig ezt ettem/ittam csak:

R: tea egy kanál zabkorpával

T: ugyanaz

E: torna után fehérjeturmix

V: fehérjeturmix

Nagyon jót tett, lement másnapra több, mint egy kiló, és utána sem jött vissza semmi, hanem ment még le.

6 hete diétázom, halad is a dolog, csak nem valami gyorsan.

A többi napon az étkezésem rendben van teljesen, tornázom is.

Ha beiktatok heti egy ilyen napot, az jót vagy rosszat tesz? Nem kezd raktározni a szervezet?

2013. júl. 18. 13:38
 1/6 poiu ***** válasza:
Ha nem eszel, akkor fogysz... Egy kiló zsírt nem tudsz leadni egy nap, hacsak nem futsz éhgyomorra maratont. Heti egy koplalós nap nem árt. Én fehérjeturmixot nem innék, mert az vagy szója vagy tejsavó, egyik sem valami egészséges.
2013. júl. 18. 14:32
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Persze, tudom, hogy ez javarészt víz ilyenkor, és ez nem tényleges 1 kiló. Viszont az is tény, hogy segített azon, hogy kicsit belendüljön a dolog, a stagnálás ért véget.

Ezért is gondoltam, hogy ha segít, akkor talán érdemes néha ilyet tartani.

2013. júl. 18. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:

a lé nap csak arra jó, hogy izmot bontsál

1 kiló zsirt ,1 nap alatt, semmilyen körülmények között sem adsz le

2013. júl. 18. 16:19
 4/6 A kérdező kommentje:

A kérdésem nem az, hogy leadok-e vele 1 kg zsírt, ezt már kiveséztük, de magamtól is tudom, hogy kizárt.

A kérdés az, hogy van-e haszna, pl. stagnáláskor?

Ill, hogy a szervezet raktárzni kezd-e egy nap után?

2013. júl. 18. 22:43
 5/6 poiu ***** válasza:
100%
Egy csomó diétának (és vallásnak :-) része a koplalós nap. Vagy rendszeresen, vagy akkor, ha megy fölfelé a súly. Ha neked bejön, nyugodtan csinálhatod. 24 óra alatt még nem áll át a szervezet.
2013. júl. 19. 07:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Poiu, köszi a hasznos választ! :)
2013. júl. 19. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!