Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha ilyen lábam van, ebből...

Ha ilyen lábam van, ebből hogyan lehet ilyen szép vékony? Képek lent!

Figyelt kérdés

ilyet szeretnék:

[link]

ilyen most: [link]

Hogyan lehet ilyen vékony lábam??? Milyen gyakorlatokkal?? Segítsetek kérlek!

2009. okt. 25. 13:08
1 2
 1/13 anonim válasza:
91%
Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszolok, de a Te lábad sokkal szebb mint az a pálcika.:) Nem vastag, szép formás.:)
2009. okt. 25. 13:14
 2/13 anonim válasza:
90%

Te nem vagy normális, de komolyan...

Eszméletlen jó lábaid vannak, minek akarsz olyat, mint annak a gebének???

Más ölni tudna az olyan lábakért, mint a tiéd (köztük én is)

2009. okt. 25. 13:14
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Neharagudj, de az ideálod borzasztó. Csak egy anorexiásnak lehet ilyen pipaszár lába. A mostani viszont nagyon szép. :) De tényleg.

Amúgy csak úgy érheted el a célod, ha az egész testedről fogysz. Akkor lábról is megy le.. Külön csak a lábadat vékonyítani lehetetlen.

S valóban, hidd el, teljesen felesleges. A lábad úgy szép ahogy van, nem kéne elrontanod.

2009. okt. 25. 13:16
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
fuu nagyon szép lábaid vannak:O ne is gonndolkodj azon hogy olyan legyen, jó az is szép amit mutatsz de a tiéd sokkal szebb formásabb és szerintem te ilyen vagy alkatilag ezen nem tudsz és ne is akarj változtatni, örülj neki hogy ilyen szép lábakkal áldott meg a sors!
2009. okt. 25. 13:24
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
egyébként meg ennek a lánynak tisztán látható hogy levan vékonyítva a lába, ahogy sok sztárcsokának. Ez csak illúzió nem tudsz elérni ilkyen vékony lábakat, tölts le egy jó képszerkeztő programot és vékonyitgasd magad de az életben mindenkinek más a lába mint képeken még ennek a "széplánynak" is
2009. okt. 25. 13:26
 6/13 anonim ***** válasza:
93%
Nekem is majdnem ilyen vékony a lábam, mint az ideálodnak, viszont én képtelen vagyok rá hízni... és nem szívesen hordok szoknyát sem :( Genetika...
2009. okt. 25. 14:12
 7/13 anonim ***** válasza:
73%
Atyaég te jól vagy??? Még a te lábad is inkább túl vékonynak mondható, hízz inkább mint fogyj...
2009. okt. 25. 14:16
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Azért szerintem ne hízz :) De vedd figyelembe, hogy a képen a lány magassarkúban van, te viszont mezítláb, így még ha egyforma lenne is a lábatok, a tied akkor is vastagabbnak tűnne. Mindenesetre egy jó cipővel sokat vékonyíthatsz rajta, ha ez a cél.
2009. okt. 25. 14:50
 9/13 anonim ***** válasza:
74%
Már megbocsáss de te nem vagy normális!!! Ha nekem ilyen lábaim lennének akkor tökéletesen elégedett lennék vele. Az a pálcika pedig mitől jó? Nehogy azt hidd hogy ez a fiúknak tetszik. Nincs is mit fogni rajta. Sőt még hozzá se mert érni mert eltörik vagy valami. Szerintem tökéletes lábaid vannak(csak úgy mellékesen hogy érted el ezt??)
2009. okt. 25. 16:13
 10/13 A kérdező kommentje:

Most rendesen megnyugodtam!:-)

Akkor nem fogyni fogok belőle, inkább izmosítom, meg futok majd!

De az önbizalmam nulla...:-( Azért gondoltam, hogy fogyni kéne onnan, mert úgy csinosabb lennék. DE köszönöm nektek! Megnyugodtam!:)

2009. okt. 25. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!