Szeretnék fogyni 30 kg-t, mennyi idö alatt sikerülhet?
Figyelt kérdés
108 kg vagyok most, 4 nappal ezelött döntöttem el hogy ebböl elég volt és változtatok! azota megváltoztattam az étkezésemet, minden nap tornázom. ma már végigcsináltam a 30 perces duci treninget és utana birtam még 10 percet az alakreformbol is. napi kb 3 l vizet iszok! szerintetek mennyi idö alatt fog latszodni a fogyás?2013. aug. 2. 20:29
1/22 Party válasza:
ha kitartó vagy, betartod a diétát és rendszeresen mozogsz akkor pár héten belül látszódni fog az eredmény. hát 30kilót 3hónapon belül le lehet adni, de ahhoz nagyon teperni kell. Ha kitartó vagy és motivált akkor bármi sikerülhet :) sok sikert!
2/22 anonim válasza:
Szerintem is olyan 3-4 hónap kell , de akkor szigorúan be kell tartanod a diétát és a mozgást nyomnod kell mindennap !!!
Kitartást ! :)
3/22 anonim válasza:
ti melyik dimenzióban éltek ? 3-4 hónap, na ne vicceljünk már
4/22 anonim válasza:
A fogyás már szerintem az első hónap után látszani fog. A nadrágjaidon legalábbis érezni fogod. Utána meg egyre jobban szembetűnő lesz. 30 kg-t meg kb. fél év alatt tudsz leadni, de ha több idő akkor se csüggedj el.
Én is az elején tartok, bár én egy picivel többet szeretnék leadni.
5/22 anonim válasza:
Úgy írtam a 3-4 hónapot ha már annyira nem enne hogy szinte kórósan . De ennyi idő alatt szerintem max 20kg-t lehet . De sok sikert bármi lehet .
6/22 anonim válasza:
Szia! Nekem 7honap alatt sikerult 27 kilot fogynom, de nem voltam nagyon szigoru magammal... Inkabb lassan probalj meg fogyni, mert a borodnek sok ido kell, hogy kovetni tudja a fogyasodat es ne logjon. Heti fel- max 1kilo a normalis. Az elejen viszonylag gyorsan mennek a kilok, az utolso 5-10 kilo mar nehezebb. Meg nekem is van vissza 3 kilom, de nehezen megy. 88rol indultam, most 61 vagyok.
7/22 A kérdező kommentje:
köszönöm a hozzaszolásokat! huuu nagyon ügyes vagy! gratulálok a fogyásodhoz! hogy csináltad? én elég szigoru vagyok magamhoz, elötte alig ittam fel liter vizet most azert a napi 2,5-3 l megiszom, ami tölem nagy dolog :D torna is megy bár az elsö nap 15 percet birtam :( ma már 40-et! remelem meglesz az eredmenye
2013. aug. 2. 22:08
8/22 anonim válasza:
én hasonlóan fogyóztam mint te. majdnem 80 kg voltam, most 51 vagyok. kb 9 hónap alatt értem el az 51 kg-t, de úgy hogy 60 kg-t 3 hónap alatt értem el, aztán 9 kgval küzdöttem félévig. minél kevesebb kg voltam annál nehezebb volt fogyni.. szóval számíts rá, hogy eleinte nagyon gyorsan mennek le a kg-k :)
9/22 anonim válasza:
30 kg-t minimum 8 hónap latt le lehet adni maximum 12 hónap ami egésszéges de ha tényleg le akarsz fogyni és úgyhogy hogy az soha nem jöjjön vissza akkor egésszégesen mmásfél év körülbelül.
10/22 A kérdező kommentje:
11 napja csinálom... kitartó vagyok ... 3 kgt fogytam eddig! nehéz dolog ez , felszedni nagyon könnyü volt, most minden kiloért megküzdök!
2013. aug. 9. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!