Május végén kezdtem fogyózni (kb.10 hete), azóta 109-ről 102 kg lettem. Viszont 3 hete áll a fogyásom. Ez a tempó nem lassú? És nem áll túl sokáig a fogyásom szerintetek?
7 kilót fogytál nagyjából 2 hónap alatt. Nincs ezzel semmi baj.
Csak így tovább! Gratula.
Mit takar az, hogy elkezdtél fogyózni? Mit teszel a fogyás érdekében?
Szép teljesítmény már ez is, de ekkora súlyból 10 hét alatt szerintem többet is le lehetett volna már adni.
Kíváncsi lennék az eszközeidre.
1# Köszönöm. :)
2# Kiiktattam a finomított lisztet, a cukrot, a keményítőt az étrendemből teljesen. Az elején bevallom, hogy többet mozogtam, ami egyelőre csak itthoni tornázásból áll a Norbi Duci tréningre. De ha őszinte akarok lenni, az utóbbi időben erre nem szántam elég figyelmet/időt. Próbálok úgy enni, hogy minél több zöldséget és fehérjét egyek.
Kettes vagyok:
Hormonprobléma nem állhat a háttérben?
Én 105 kilóról kezdtem július elején, most vagyok 96. Kalóriát számolok. Nem eszem meg én sem a lisztes, cukros dolgokat és azóta 1200 kalóriánál nem ettem többet.
Mozgás meg kimerül fél, esetleg 1 óra szobabiciklizésben. Ez az 1200 kcal tarthatónak érzem, mert úgy állítom össze az étrendemet, hogy kielégítse az igényeimet.
Kitartást neked!
"Próbálok úgy enni, hogy minél több zöldséget és fehérjét egyek."
Ne csak próbáld, étkezz is így MINDIG.
Leírnád egy napi menüdet?
Akkor úgy mondom, hogy törekszem rá és mindig úgy eszek.
A napi menümet nem tudom leírni, mert mindig változó, utálom az egyhangúságot. De ha nem eszek/iszok cukros, fehérlisztes, keményítős és szénhidrátban gazdag kajákat, az szerintem sokat elmond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!