Egy kis segítséget fogyásban légyszi?
Figyelt kérdés
Egy kis segítség kéne , hogy hogyan tudnák lefogyni. 177cm 105 kg vagyok és 21 éves.Futni nem szeretek egyáltalán (a futást kizárnám).Van itthon szobabicikli , kondiba nem tudok járni mert nincs meg a keret rá. A kalória számlálás nem nagyon megy mert nemtudom , hogy nagyjából mibe mennyi van. Ha megtudnátok mondani , hogy milyen mozgást és mennyit csináljak naponta és miket egyek és mennyit naponta azt nagyon megköszönném.2013. aug. 1. 08:56
1/3 anonim válasza:
Elsősorban mozogni kell. Én az első nagyobb fogyókúrám alkalmával 15 kg-t fogytam úgy,hogy heti háromszor egy órát mozogtam és kihagytam a vacsorát. Még szeretnék fogyni, ezért mostanában is legalább heti kétszer tornázom és szedek mellé fatblockot, ami miatt szinte nem is vagyok éhes és nem engedi ,hogy lerakódjon a zsír.. Lényegében a legfontosbb a rendszeres mozgás..
2/3 Fruzsi:)016 válasza:
Mozgás mozgás és mégtöbb mozgás! vannak nagyonjó tornák a neten, a szobabicaj az sztem nagyonjó. Egészséges táplálkozás, a kcal számoláshoz pedig van egy oldal, a kalóriabázis. Ott csak beírod az étel nevét és kiadja h hány kcal, meg a sporotlással mennyit égetsz, csak regisztrálni kell.
3/3 anonim válasza:
Van mar remek magyar kaloriaszamlalo oldal (kaloriabazis.hu), az meg tudja mondani, illetve mindennek rajta van a csomagolasan is. Ha fogyni akarsz, akkor kaloriadeficitre van szukseged, ha nem akarsz szanvedni alatta, akkor pedig eletmodvaltas. A sport segit, hogy ne ugy nezz ki, mint egy leeresztett lufi, ha elkezdesz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!