Csoki/chips/edesseg dieta segithet a fogyasban?
Nyilván, ha kevesebb a kalória, akkor lehet fogyni. Én sem vonom meg az édességet magamtól, hanem beleillesztem az étkezésbe (persze mértékkel, nem minden nap) úgy, hogy beleférjen.
De, amit írsz, az hülyeség. Ott bukik meg a dolog, hogy hirtelen lehet, eltömít, de fél óra múlva megőrülsz az éhségtől...
Persze, arányosan sok izom fogyhat le az emberről minél több háj megtartása mellett. (hogy miért írtam az arányosat azt ne kérdezd, de hát vicc eleve a kérdés).
Így jól lehet építeni a gyenge immunrendszert és akár a rákos elfajulásokat. Ilyen cél érdekében javallott kevés c- és d-vitaminhoz jutni, mivel ezek elég jól támogatják a szervezetünk egészséges működését, konkrétan betegségek kialakulásával szemben védőfaktorok. Tehát az édességdiéta mellett kerülendő a nappal való érintkezés vagy a vitaminszedés, mert még a végén ezek védenék az egészséged :)
Igen! Sokat segíthetnek, ha nem eszed meg őket :D
De inkább valami mozgással próbálkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!