Fogyásban adtok segítséget?
Szeretnék leadni pár kilót, kb, 10-et.
Most kezdenék bele, de nem tudom hogyan. Gondoltam szénhidrát diétára, de nem vagyok otthon benne. Az érdekelne, hogy a lisztet, mivel tudnám kiváltani?
Sportolok, heti 2szer 20km-t bicajozok, futok, ha időm engedi+ugrókötelezni szeretnék.
De étkezéssel nagyobb gondban vagyok.
Nem akarok "csodaszereket" használni. Régebben olvastam, hogy van olyan tea, ami segíti a fogyást. Melyik lenne az?
Receptektől kezdve mindent elfogadok, hogy sikert érjek el.
Zöld tea, este vacsi előtt egy csészével elég, rendben tartja az anyagcserédet, ha szükségét érzed. Egyébként azt állítják róla, hogy zsírégető hatása van, ne hidd el, ha igaz lenne, én már a mesében sem lennék. :)))
Sok minden olvastam össze itt-ott:
Szóval valamennyi szénhidrát kell a szervezetnek, inkább a reggeli-délelőtti órákban egyél ezért kenyeret, főtt tésztát, hasonlókat. A nap további részében ha lehet, ezeket kerüld. A cukrot, sütiket, nasikat felejtsd el.
A husiból a legegészségesebb a csirke(mell), de bőre nélkül bármelyik része és a hal. A sertés, marha, egyéb húsfélék már nem annyira jók.
gondoskodni kell a szervezet részére megfelelő mennyiségű fehérje-bevitelről. Ezt vagy a husikból, vagy tojás, kefír, joghurt, túró hasonlókból. Tehát célszerű, ha másként nem vacsira ezekből valamit beütemezni.
Napi szinten jó lenne zöldség-gyümölcs, és 2,0 - 3,0 liter/nap folyadék = víz, tea. Az otthon facsart rostosnál csak arra figyelj oda, hogy lehetőleg ne valami édes gyümiből készítsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!