Lehet valamilyen sporttal lefogyni pocakról?
Figyelt kérdés
A felülést próbáltam, de azzal csak a hasam lett izmosabb, a pocakom megmaradt :( Van valami sport/mozgás gyakorlat erre, vagy csak az étrend változtatás segíthet? 165cm vagyok és 60kg, jaa és csaj vok2013. júl. 31. 21:45
1/3 anonim válasza:
NE ZABÁLJ ANNYIT
Egyébként AEROB sportokat javaslom 130 alatt tartsd a pulzusodat, bár nem mindig sikerül, de próbáld meg.
Futás, bringázás monoton izomtevékenységet igénybe vevő folyamatos sport, bármi lehet ja és 40 percnél tovább tartson.
2/3 anonim válasza:
Minden sporttal (most nem a sakkra gondolok) előbb-utóbb leadod a pocakodat, ha megvan a kalóriadeficit, csodák nincsenek.
3/3 anonim válasza:
Táplálkozásra oda kell figyelni elsősorban. Fontos a megfelelő fehérje bevitele, a szénhidrát pedig legyen minél lassabb felszívódású, zöldségekkel. Emellett ahogyan az előttem szóló is írta aerob mozgás pl.: tempós séta, biciklizés, úszás stb. Telített zsírokból csak keveset fogyassz, gyors felszívódási szénhidrátokat pl.: cukor, fehérliszt el kell hagyni amíg diétázol később pedig mértékkel kell enni különben ugyan úgy visszajönnek a kilók. Felülés mehet mellette, mert formálja a hasat, de elég eg héten 2-szer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!