Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem indulnak le a...

Miért nem indulnak le a kilók? 1 hónapja hagytam abba a szoptatást. Heti 4-5 * 40-60 percet mozgok. Az étkezésem ugyan az mint terhesség alatt/előtt.

Figyelt kérdés

Nem eszem semmi finomított szénhidrátot, cukrot. Nem nassolok..stb. 3 gyermekem van, ha alszanak, akkor edzem itthon. A terhesség alatt cnem híztam, 5 kiló plusszal mentem szülni. De már nem szoptatok és régen ezzel az életmóddal és edzéssel heti fél-1 kilót fogytam. Terhesség alatt sem híztam de most mintha betonból lenne a mérleg "nyelve". 164 cm és 60 kiló vagyok. Szeretnék 54 kilóra lemenni (mint fénykoromban). Imádok edzeni, a gyerekeim a két nagy (4-2,5 évesek) néha velem tornáznak. Futni szoktam még, de nem mindig tudok eljutni...

Mi lehet a baj? Miért nem mennek le a kilók????

2013. júl. 30. 21:19
 1/8 anonim ***** válasza:
nem írtad mennyi kalóriát viszel be egy nap és az hogyan épül fel. lehet hogy arányaiban kellene a diétádon változtatni (több fehérje, kevesebb szénhidrát vagy zsír). illetve a korod sem írtad, de kalkuláld bele, hogy 30 felett már nehezebb fogyni ugyanazzal az edzéssel vagy étkezéssel, mert változik a szervezet, így lehet hogy összességében kevesebb kalóriára lenne szükséged a fogyáshoz, akkor is, ha egészséges ételeket eszel.
2013. júl. 30. 21:33
 2/8 A kérdező kommentje:

Kalóriát nem számoltam, szénhidrátot régen igen és ráállt már a szemem (terhességi cukor miatt kellett, azóta is leginkább így étkezem), de majd megnézem, mennyi lehet egy nap.

Kb:

Reggeli ch csökkentett kenyér/kalács/zsömle paprika, sonka, vagy 2 tojásos rántotta, vagy zabpehely kefírrel.

Ebéd: csirkemell natúr/pörkölt/tepsis.... Köretet ritkán, cékla, párolt zöldség, ch csökkentett tészta, ritkán bulgur. Olykor milánói szintén ch csökkentett tésztával, spenót mikor mi. Van mikor magamnak külön készítek, ha a gyerekeknek főzeléket csinélok mert azt nem szeretem.

Uzsi: hozzáadott cukor nélküli keksz

2013. júl. 30. 21:46
 3/8 A kérdező kommentje:

...közben elküldte, telefonról írok...

Szóval uzsi még: egy kicsi alma, ilyesmi.

Vacsi: update túrórudi (2db), vagy házilag kikevert túró+tejföl+eritritol.

Fözni kókuszolajjal és oliva olajjal főzök, de ha nem muszáj nem hasznalom.

29 éves vagyok.

Nagyon köszönöm a választ.

2013. júl. 30. 21:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem az a baj, hogy nem veszed tudomásul, hogy 2 gyerek után nem normális annyi kilónak lenni, mint az ember "fénykorában". Természetesen nem kell elhízni, de a 164/60 bőven normális súly.

---

Emellett az életkor múlásával másképp működik a szervezet, kevesebb kalóriára van szüksége, és - főleg nőknél - jobban ragaszkodnak a kilók.

2013. júl. 30. 21:52
 5/8 A kérdező kommentje:

:):) igen elég elszánt tudok lenni. :)

De nem adom fel. Persze igazad van, ilyenkor jobban ragaszkodnak már a kilók, de én makacsabb leszek. :)

Köszi!

2013. júl. 30. 21:59
 6/8 anonim ***** válasza:

első vagyok.

ez így teljesen korrektnek tűnik, szerintem egyszerűen ez az a súly, amire be van állva a szervezeted és egyetértek az előző válaszolóval, jól vagy így, ahogy vagy :)

ha mindenképp tenni akarsz magadért, akkor ne a kilókat nézd, hanem csinálj erősítő-formásító gyakorlatokat, és az látványos is lehet, anélkül hogy a 60 kilód mozdulna.

2013. júl. 30. 21:59
 7/8 poiu ***** válasza:
Szerintem tök rendben vagy. Ha fogyni akarsz, hagyj fel a gyors szénhidráttal teljesen, beleértve a bulgurt is.
2013. júl. 30. 22:14
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm, aranyosak vagytok. Hasra minden nap külön gyúrok, mert a 3 terhesség után kicsit még plötty. :)

Igaz, inkább a tükörre összpontosítok nem a mérlegre.

2013. júl. 30. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!