Min kéne változtatni, hogy meg tudjam tartani a súlyom?
Figyelt kérdés
épp készülök leszokni a dohányzásról,de félek a hízástól.
Jelenleg elégedett vagyok az alakommal, úgy terveztem,hogy az étkezésen nem nagyon változtatok,viszont heti 3-szor eljárnék futni. Ez így elég,hogy elkerüljem a hízást vagy többet kéne tenni érte?
2013. júl. 29. 15:49
1/4 anonim válasza:
A futás az jó.
Igyál sok folyadékot, inkább vizet és egyél sok gyümölcsöt, ez gyorsítja az anyagcseréd.
Táplálkozz többször kevesebbet.
7 óra után ne egyél.
Kerüld a sok édességet.
2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm, a máik probléma meg a víz. Egyszer már volt egy próbálkozásom és hihetetlen szomjas voltam egyfolytában, 3-4 l vizet megittam,csakhogy attól meg 5 percenként pisilnem kellett, pl. egy moziba esélytelen volt így elmenni
2013. júl. 29. 16:15
3/4 poiu válasza:
Figyu, ha leszoksz, hízol, oszt leadod. Ilyen egyszerű. KOncentrálj a leszokásra, a többire ráérsz később.
4/4 A kérdező kommentje:
Én inkább megelőzném mint később korrigálnám
2013. júl. 29. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!