Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Húsevő leszek! Mit gondoltok...

Húsevő leszek! Mit gondoltok arról, hogy hétfőtől semmi mást nem fogok enni csak húst?

Figyelt kérdés

Tkp. nem a fogyókúra topikban lenne ennek a helye, mert nem akarok fogyózni csak egészségesen étkezni. Az éte-ital topikban nem sok szó esik az egészségről, ezért tettem ide.

Na szóval; elhatároztam, hogy hétfőtől csakis húst fogok enni! Itallal (például gyümölcslével) sem viszek be semmi mást a szervezetembe, mert csak vizet fogok enni.

Ennyi! Hús meg víz, semmi más!

Szerintetek ez egészsésges?

2013. júl. 27. 06:14
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Miért halnék meg?

Halat is eszek.

Akkor mondom inkább úgy, hogy nem eszek hétfő óta semmit csak állatokat! Állatevő lettem!

2013. aug. 1. 08:09
 22/28 anonim ***** válasza:

Azért halnál meg, mert vannak olyan mikrotápanyagok, amelyek az emberi élethez nélkülözhetetlenek és állati forrásból nem lehet bevinni.

Ilyen pl. a C-vitamin, mint az egyik legismertebb, de ezen kívül van több tíz másik is.

Ha kiürül a szervezetedből (néhány csak hetek-hónapok alatt), akkor ún. hiánybetegség alakul ki és meghalsz.

Olvasgass csak pl. a skorbutról:

[link]

"A nagy földrajzi felfedezések korában a „tengeri pestis”nek nevezett kór tömegesen irtotta a hajók legénységét. Vasco da Gama 1499-es indiai útján legénységének csaknem felét, Magellán több mint felét vesztette el e hiánybetegség miatt."

2013. aug. 1. 11:43
 23/28 anonim ***** válasza:

Sokan a rákos megbetegedéseket is hiánybetegségnek tartják.

Szerintem nem érdemes kockáztatni.

[link]

2013. aug. 1. 11:47
 24/28 A kérdező kommentje:
100g sertésmájban 27mg C-vitamin van!
2013. aug. 1. 14:32
 25/28 anonim ***** válasza:
53%
Akkor már csak 33 mg-ot kéne még enned, hogy életben maradj és kb. 973 mg-ot, hogy egészséges legyél. Hajrá!
2013. aug. 2. 19:24
 26/28 anonim ***** válasza:
0%

A hús elvileg teljesértékű.

Gyakorlatilag nem tudom.. szerintem például (említették) c-vitamint lehet-e eleget bevinni így.. még zöldségekkel sem feltétlen tudunk ma ideális mennyiséget felvenni. Esetleg még akad olyan növényi tápanyag, amik jók ha vannak.

A keletiek felfogása szerint pedig egyensúly kell, érezhető a különbség az ütős (forró, tápláló) húsok és a hűvös, lájtos zöldségek között. Kellene mindkettő. Eltolódik yang irányba a szervezet, ha csak húst eszel. Vagy csak eszkimó leszel..

Nagyon pörögni fogsz, talán álmatlan lehetsz? Elvileg, a sok hústól, egyébként sokkal jobb az elképzelésed mint azoké akik reggeltől kezdve kenyeret, gabonát esznek. A csak húsevés sokkal jobb mint az állandó gabonaevés.

2013. aug. 14. 17:32
 27/28 A kérdező kommentje:
Én is így voltam vele, de csak néhány napig ment olyan szinten megkívántam a gyümölcsöket. Szóval most azt csinálom, hús meg zöldség meg gyümölcs, de semmi más. És jó!
2013. aug. 14. 20:43
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
Megtaláltad a természetes táplálkozásodat. Hogyhogy nem akarsz cukrot meg tejet enni, meg egyéb gányokat? Valami drogot meg a szokásos sz.arokat amiket mindenki más kényszeresen enni akar?
2013. aug. 14. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!