Mit gondoltok a gyümölcsökről?
Én nagyon szeretem, mivel nálunk van sárgabarckfa kb ma már vagy 20-25szemet megettem meg 4db őszibarackot is.
Nálunk még van szőlő, füge-ezekből is eszek napi 2-3 fürtöt, fügéből 4-5db, volt meggyünk azokból is sokat ettem. Most dinnyéből vásárolunk, abból is jó sokat megeszek.
Nem eszek zsíros, lisztes, cukros dolgokat, ennyi örömöm hagy legyen már:D
És hogy állsz a fogyással? :D Mennyi ideje csinálod, hány kg-ot fogytál?
Amúgy én is így gondolom. A zöldségeket megeszem, de nem tartom őket olyan hű de finomnak. Nekem most így fogyókúra idején a gyümölcsök azok, amik tartják bennem a lelket. :D Nélkülük nem is élvezné az étkezéseket.
Ma regelire turmixot csináltam 5 ek zabból, 1 dl tejből és két banánból. Ebédre 2 paradicsom, 3 csemeguborka, 2 főtt tojás. És ma még tervezek enni olyan fél kiló dinnyét, meg őszibarackot is szívesen ennék. :/ De lehet helyette inkább valami fehérjét kéne, nem tudom...
Én fogyási tervektől függetlenül kevés gyümölcsöt eszem, de azt mindennap igénylem, viszont gyümölcsszezonban többet. Korlátot nem szabok magamnak, egyszerűen nem bírok megenni fél kiló gyümölcsöt egy nap, legfeljebb dinnyéből. Télen pedig 5-10 deka bőven elég. A zöldségeket viszont kilószámra tudom enni, nagyon kedvelem őket, örülök, hogy ilyen finom ehető dolgok léteznek. Bár a gyümölcsök ízét is kedvelem (kivétel pár bolti, persze, főleg almából van ízetlen, de akárhogy is, a növények sokkal ízesebbek szoktak lenni, mint akár a termelői húsok. pedig egy igazi disznótorosnak nincs párja, de olyanhoz nehezebb jutni. no mindegy).
A banán nálam az úti étel, nem mintha nem éheznék meg tőle hamar, de addig is jobb, mint a semmi.
A barack kivételes cucc, mert azzal jól is tudok lakni. Az almától azonnal éhes leszek, de azt nem is eszem most, amikor tavalyi és drága.
Most fejeződött be itthon a sárgabarack- és meggyszezon, most érik a szeder, málna, ribizli, hamarosan jön a többi, hogy decemberben a naspolyával zárjon. Görögdinnyét még nem ettem idén, annyira sok volt a saját gyümölcs is (a 3 barackfa elég ütős), de most már venni fogunk, hiszen azt is nagyon szeretem, mint a gyümölcsök zömét. Tesztelni akartam, hogy fogyok-e, ha sok gyümölcsöt eszem (gondolom, igen, miért ne tenném, ha magasabb lesz is a szénhidrátbevitelem, mint normálisan), de nem tudom megcsinálni, legfeljebb görögdinnyével, amiből tudok mennyiséget enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!