Mit gondoltok az étrendemről? Nagyon rossz?
Figyelt kérdés
Reggeli: 1 barack vagy 1 szelet dinnye vagy alma. Tehát egy szem gyümölcs.
Ebéd: ma cukkinis spagettit ettem (nyers cukkini csíkok a tetején darálthúsos, paradicsomos szósz).
Uzsonnára ugyan ezt ettem csak nagyon keveset.
Vacsorára: fejes salátát ettem, egy uborkát és egy szardínia konzervet.
Holnapra hasonlót tervezek mert megmarad egy csomó spagetti feltét.
2013. júl. 24. 21:11
1/5 anonim válasza:
Én éhen halnék ilyen kaja mellett.
2/5 anonim válasza:
Ha reggelire ennél normálisan, és uzsonnára ennéd a reggelit, akkor egészen elfogadható lenne. Így elég pocsék.
3/5 anonim válasza:
Igen tudtam hogy hasonló lesz a reakció. De én így érzem jól magam. Így nem vagyok éhes. Reggel sajnos nem tudok többet enni.
4/5 anonim válasza:
Kevés és rossz. Spagettinek pl. semmi keresnivalója a fogyókúrában. Nem keveset kell enni, hanem megfelelő kajákat.
5/5 anonim válasza:
#4: Olvasd el, nem igazi spagetti, csak cukkini... :)
Kérdező, ha nem vagy éhes (melegben velem is előfordul), nem tartom rossznak kicsit sem, de hosszabb távon azért egyél többet... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!