Húsevő leszek! Mit gondoltok arról, hogy hétfőtől semmi mást nem fogok enni csak húst?
Tkp. nem a fogyókúra topikban lenne ennek a helye, mert nem akarok fogyózni csak egészségesen étkezni. Az éte-ital topikban nem sok szó esik az egészségről, ezért tettem ide.
Na szóval; elhatároztam, hogy hétfőtől csakis húst fogok enni! Itallal (például gyümölcslével) sem viszek be semmi mást a szervezetembe, mert csak vizet fogok enni.
Ennyi! Hús meg víz, semmi más!
Szerintetek ez egészsésges?
Nyilván szedni kell C-vitamint, mert azt 0-t viszel be, de a rost teljes hiányán ez nem fog segíteni.
Úgyhogy már csak emiatt is hülye ötlet.
Majd kiderül!
Nyilván ha bármi hátrányát észlelem a dolognak, akkor visszatérek a "normális" táplálkozásra.
Sziasztok! Tegnap egy grillcsirke volt a napi kajám, meg este még libamáj konzerv!
Ma reggel halat ettem, délben sertéstarja, sült szalonnával és ugyanez lesz a vacsorám is.
Egy másik kérdés kapcsán fotóztam le, de nektek is megmutatom, milyen jól néz ki!
A szénhidrátra óriási szüksége van a testnek, mert ebből nyeri a tiszta energiát!!!!
Mivel nem akarsz fogyasztani szénhidrátot, így kénytelen a fehérjékből energiát nyerni, amelynek eredményeként méreganyagok termelődnek.
Ne akarj egyoldalúan étkezni, mert az a legveszélyesebb, amit elkövethetünk a testünk ellen.
14/16
Ott a pont :D :D :D
Egyébként hülyeség amit csinálsz
Ha tényleg CSAK húst fogsz enni (tehát semmi vitamint, ásványi anyagot, rostot), akkor meg fogsz halni. Nem vicc.
Szerencsédre valószínűleg előbb fogsz megundorodni a sok hústól...
(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy sem a libamáj, sem a szalonna nem hús.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!