Fogyás szülés után? Bőrkérdés?!
Hát én si hadilábon állok sport kérdésben, mert nálam is így van, hogy 1-2 hónapig csinálom, még élvezem is aztán kész, nem bírok tovább járni. Az egyetlen, ami eddig bejött, és tényleg hónapokon keresztül tudom csinálni, és tényleg jól esik mindig, az a Callanetics. A könyből kezdtem tornázni régen, utána mikor felköltöztem Bp-re eljutottam órára is, ott kiigazították, amit esetleg risszul csináltam könyv alapján, úgyhogy mostmár megint tudom itthon csinálni magam. Úgyhogy este, mikor elalszik a lányom ezt csinálom és isteni. Már 1-2 alkalom után látszik, érződik az eredmény, olyasmi, mint a jóga, úgyhogy nem kardió, de nagyon hatásos. Tudom, hogy a kardió jobb lenne, de tudom, hogy ezzel bámulatos eredményeket lehet elérni, arról nem is beszélve, hogy a terhességem alatt asszem elmozdult pár csigolyám, vagy valami történt, és egyszerűen nem tudtam a hátamon feküdni kemény felületen, olyan volt, mintha beragadt volna valami, és feltápászkodni sem bírtam, fájt. Ezen is segített pár alkalom, teljesen rendbe jött a hátam is tőle.
Szóval én erre esküszöm :)
Egyébként megnéztem ezt a kalóriaszámlálást, ez is tűnik tűnik, bár egy kicsit macerás, mármint a főételek, meg méregetni, hogy akkor mennyi eszel meg belőle,de gondolom bele lehet ebbe is jönni. Jó kis találmány egyénként, kétségtelen. A mai tervezett dolgokat kíváncsiságból fel is vittem, és tervezett határon belül van, fehérje teljesül, úgyhogy ennek örülök. Úgyhogy ezt is csinálni fogom, köszönöm a tippet! :)
Ez nagyon jó ár, amit belinkeltél. :) Egyébként én is csináltam a Calaneticset még fiatalabb koromban. Ezt tényleg szerettem van hozzá DVD is. Tök jól elmondja hogyan kell csinálni. Most, hogy mondtad majd én is rákapok már megint. :)
A lisztre és a cukorra nagyon figyelj oda! Csak teljes kiőrlésű cucc és nyírfacukor! Ill. hypoxi után ne egyél semmilyen szénhidrátot kb. 8 órán keresztül. Tészta: durum lisztből készült tészták a jók. Persze hypoxi után ezt sem lehet. De a durum tésztát a gyerek is megeszi meg te is és nem kell két kaját főzni. Bejelölhetsz az fb-n Galus Varrás vagyok ott. Ha még akarsz ebben a témában levelezgetni. :) Igyál sok vizet!!!
A kalóribázis kezelése annyira nem sok gond. Rengeteg recept benne van az adatbázisban és nem kell állandóan begépelni az összeset. A mérésnél lehet változtatni a leggyakoribb mértékegységen pl.: 1 evőkanál, így nem kell állandóan mérni. A kalóribázisban aranygaluska vagyok. Ott is be tudsz jelölni, így tudunk egymással receptet cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!