Egy izmos lány is lehet nőies?
[link] (nem én vagyok természetesen, de alakul)
Más! Fiúk Ti elviselnétek ha barátnőtök izmosabb lenne mint Ti? köszi előre is

uh de szépek ezek a testek, kaptam egy kis insprirációt.
persze, h lehet nőies ha megmarad a melle akkor mindenképp. nekik szerencséjük volt mert sokan úgy járnak, h lejön a mellük és totál elférfiasodnak, ha kiszélesedik a hát/válluk akkor főleg.
amúgy ők meg felvesznek egy magassarkút meg csini rucit és már nőiesek is.

Azért a képeken levők még elég messze vannak attól, hogy 'izmos'nak lehessen őket nevezni, attól meg pláne, hogy egy átlag fiútól izmosabbak legyenek. De amúgy ha egy lány izmosabb, mint egy fiú, az nem a lánynak ciki... szóval csajok, ha valaki edzeni akar, tegye bátran! Legyen olyan, amilyen akar, a sok gyenge nyápicot meg meg sem kell hallani :D Úgyse lehet mindenkinek tetszeni, elég, ha a párodnak tetszel.
Álomnő egy rendes sportos izmos csaj.
És amúgy igen, a viselkedéstől lesz valaki nőies inkább.
Mondjuk én a dag..izé, "molett", kerekfejű, rövidhajú, vinnyogó lényeket egy cseppet sem tartom nőiesnek :D Láttam már párat (a vinnyogás is beletartozik).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!