72kg vagyok és 165 cm, eddig 78 kg voltam, és fogytam 6kg-ot, szerintetek még mennyi idő mire leadok 10-15 kg-ot? KÉP-nagyon kövér vagyok még, katt a linkre
:DDD
Köszönöm a bizalmat!! Befejeztem a vitát. Puszi, pacsi, ölelés, a kérdezőnek pedig sok sikert kívánok! És neki üzenem, hogy a kiegyensúlyozott étrendre figyeljen, mert sokat segít a cél elérésében!:)
Nem vitatom el, hogy jó szándékból, az embereken való segítés, a gyógyítás céljából jársz az orvosira!
Csak most még naiv vagy! Majd bedarál téged is a szakma!
Már most látszik ez a begyöpösödött szemléleteden, hogy változatosan kell enni! Ami magyar hangján annyit tesz, együk csak nyugodtan ezt a sok szemét kaját össze vissza, aztán az majd jó lesz nekünk.
jajj, légyszíves ne itt veszekedjetek ezen!
mindenkinek megvan a saját szemlélet módja..
és köszönöm,hogy megosztottátok velem!
jaj, az a melltartó... (engem is kb 2 éve világosítottak fel hogy 90C-ről váltsak 80-85D-re)
egyébként szépen haladsz
10-15 kg-t leadni viszont rengeteg idő, főleg ha tartós fogyásra vágysz
Sziasztok! nem tudom,hogy mennyire látjátok de a centik szerint a csípőmből lement 4-5 cm.. én igazából képen annyira nem látom,de egy-két ruhámon észrevettem :-)
nem tudom,hogy hogy ment le ilyen gyorsan ennyi cm..
de örülök neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!