72kg vagyok és 165 cm, eddig 78 kg voltam, és fogytam 6kg-ot, szerintetek még mennyi idő mire leadok 10-15 kg-ot? KÉP-nagyon kövér vagyok még, katt a linkre
szerintem ne akarj a melledből fogyni.
Bár ahhoz tehetség kell, hogy valaki abból ne tudjon fogyni, mert szinte minden nő onnan fogy először.
De javítson ki valaki ha tévedek.
Szerintem nem jó a melltartód,azért néz ki így. Egyébként ha jól tudom,nincs olyan hogy helyi fogyás,ha fogysz autmatikusan mindenhonnan mennek le a kilók.
Amúgy biztos ,hogy 72 kg vagy ? Bocsi,de többnek tűnik.
Jól vagy így! Most minek akarsz pálcika lenni?
A kérdésed meg eléggé értelmetlen, mivel nem írtad le azt, hogy miket teszel meg annak érdekében, hogy lemenjen az a 10-15kg.
Mert ha egész nap csak zabálsz mint egy disznó, akkor a válasz az, hogy soha.
De ha diétázol, edzel akkor heti fél-egy kilót adhatsz le zsírból!
tényleg 72 vagyok,hiába tűnik többnek.
Reggelente biciklizek másfél órát,meg nem eszek szénhidrátot..inkább gyümölcsöt,zöldséget,(azt sem sokat) és sokat iszok! Meg próbálok minél többet mozogni,dolgozni a kertben..stb
Azért szeretnék fogyni,mert nem érzem jól magam a bőrömben,ez nem én vagyok..:(
de köszönöm szépen!
Biciklizés előtt iktass be némi súlyzós tornát (én Rubint Rékázom), és utána biciklizz 40-60 percet, néha tarts pihenőnapot, és futást is iktass be.
És nem kell gyümölcsön meg zöldségen élni. Én a mozgást jobban szeretem este végezni, utána már csak egy fehérjeturmixot iszom. Reggelire ami belefér: zabpehely túróval, gyümölccsel; túrós palacsinta csokiöntettel; szendvics sok zöldséggel, tojással stb.
Ebédre szintén egyél annyit, hogy rendesen jól tudj lakni: saláta, főzelékek, barna rizs, párolt zöldségek sült hússal, csirkepaprikással stb.
Én ezek után még délután valamilyen gyümölcsöt szoktam enni (dinnyeee), aztán este már nem is vagyok éhes. És nem szabad éhezni, ha két főétkezés között éhes leszel, akkor egyél valamit: egy kis gyümölcsöt joghurttal, néhány kekszet (pl. korpovit) kakaóval,tejjel...
Semmi cukor, semmi fehér liszt, sok-sok víz, zöld tea.
Ez az én fogyókúrám, és futnak lefelé a kilók :D Pedig nehezen fogyó típus vagyok, de ha sokat mozgok, akkor siker van. Sok sikert, amúgy szép vagy! :)
206L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!