72kg vagyok és 165 cm, eddig 78 kg voltam, és fogytam 6kg-ot, szerintetek még mennyi idő mire leadok 10-15 kg-ot? KÉP-nagyon kövér vagyok még, katt a linkre
Sürgősen vegyél egy normális, jó minőségű melltartót, rögtön jobban fogod magad érezni a bőrödben. Ha ennyire utálod, hogy nagyok, akkor vegyél úgynevezett "minimizer" típusút, az optikailag egy mérettel kisebbnek mutatja, nekem ilyen van és nagyon jó, te is szeretni fogod:
És szerintem te túl nagy méretet hordasz, azért csúszik fel a hátadról a tarkódig. Ahogy elnézlek, egy 75/G lenne a méreted, de fogadok, hogy 85/E-t hordasz, ugye..?
Am nem vagy vészesen kövér, -10 kiló, rendes fehérnemű és gyönyörű leszel!
Kedves 20.36-os!
Ha egész életedben ilyen egészségesen étkeztél (palacsinta csokiöntettel), akkor már nem is csodálkozom azon, hogy megérted ezt a szép kort!
80E-t hordok tényleg :D
nagyon szépen köszönöm az eddigi tanácsokat! Nagyon sokat jelent ez nekem ! Várok még mindent,ami segíthet! Motivációt,tanácsot,bármit! KÖSZÖNÖM !!!!!
Jól van akkor! Egyetek graham lisztet, mintha az bármivel is egészségesebb lenne!
Persze, hogy nem lehet éhesen dolgozni! De egy ilyen palacsinta helyett inkább megeszek egy tenyérnyi nagyságú sült csirkemellet!
igazából nem fogok magyarázkodni..
vagy felfogjátok,hogy 72 kg vagyok..vagy nem..
arra meg büszke lehetsz hogy a 98 kilóddal dicsekszel..
és amúgy mivel alacsony vagyok,ezért ilyen durva az eloszlás..de mentegetőzni nem fogok. Igen, kövér vagyok,egy dagadt disznó..de legalább végre teszek ellene,és erre igenis büszke vagyok,hogy elkezdtem helyre tenni az életemet. Jaaaaaaa és légyszi mutass már képet magadról,amin olyan k**va jól nézel ki :)
Nem hiszem, hogy hazudik, én is 72-74 kilóról indultam, és így néztem ki, csak kisebbek a melleim :)
Az okoskodó válaszolónak meg gratulálok a kora reggeli húszabáláshoz. Azt azonban hozzátenném, hogy ez nem egészséges. A szervezetnek nem csak fehérjére van szüksége, hanem szénhidrátra is, fogyókúra idején is. És a szervezet biológiai órájának megfelelően teljesen más összetételű ételek a megfelelőek reggel, délben, este. A csirkemell nagyon jó ebéd és vacsora, de nem alkalmas reggelire. A napi szénhidrátbevitel nagy részét ajánlott a reggeli órákban bevinni, mivel felkelés után a vércukor alacsony, és a glikogénraktárak kiürültek. Ezért a reggel bevitt szénhidrát ahelyett, hogy testzsírrá alakulna, a glikogénraktárak feltöltésében és a vércukorszint normalizálásban játszik szerepet. Ezért kell reggelire időzíteni a szendvicseket, vagy... akár a túrós palacsintát:) A graham liszt pedig nem drasztikusan, hanem fokozatosan emeli a vércukrot, így tovább bírod éhezés nélkül, nem mellesleg tele van rosttal, ami segíti az emésztést.
Szóval: túrós palacsintát reggel, húst hússal pedig a nap második részében :)
És mielőtt belém kötnél, csak szólok, hogy orvostanhallgató vagyok:))
köszönöm a segítséget neked is (orvostanhallgató) :)
és igen,tényleg nem hazudok..szerintem felesleges lenne hazudnom amikor éppen segítséget kérek..
Köszönöm Szépen! :)
várom még a válaszokat,kérlek segítsetek!
Az hogy orvostanhallgató vagy, az csak annyit jelent, hogy belőled is dögész lesz ha végzel. Többek között az orvostársadalom a hibás a magyar lakosság egészségi állapotáért. A gyógyszereikkel, amiket felírnak ha kell ha nem, hogy elutaztassák őket a gyógyszergyárak Thaiföldre "konferenciázni". Szóval ezt a témát ne feszegessük, mert nagyon messzire vezetne...
Miért ne lehetne reggelire húst enni? Fehérjével és zsírral simán eltud lenni az ember. Semmi szüksége nincs szénhidrátokra. Az eszkimók se pusztultak ki, pedig szinte csak állati eredetű ételeket ettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!