Milyen fehérjét válasszak? Linkkel!
SZeretnék venni fehérjeport, mert praktikusnak találom, és az édesség iránti étvágyamat is elvenné, de nem tudom milyet vegyek, pl. ez jó lenne?
170cm vagyok, 61 kg, fogyni szeretnék elsősorban kb 8 kilót, minden nap edzek 75 percet kb, és diétázom.
Valami olyasmit szeretnék, amiben kevés a cukor és a szénhidrát, és sok hasznos anyag van benne.
Maximum 10 000 Ft értékben
Előre is köszönöm!
17/L
Fú, ez aztán komplex cucc. De azt nem át észrevenni hogy csak 15 adag és több ezer forint. 1-2 hétig tart. Van benne sok vitamin kis dózisban és kevés zsírégető meg plusz aminosav, emésztő enzim, de emiatt jóval kevesebb benne a fehérje.
Így hogy mindent egybe raktak és ennyire kis kiszerelésben árulják, legalább 50%al drágább, mintha külön külön megvennéd az alkotóelemeket nagyobb kiszerelésben.
Szerintem ha szedsz multivitamint akkor az a kevés vitamin ami ebbe van semmisnek tekinthető. Zsírégetőből és +aminosavakból szintén elég kevés jut egy adagba.
Én inkább vennék 20-25000 ért 5kiló tejsavó fehérjét, például 100% whey pro-t.
Ebből a termékből 1gramm fehérje 15,3 forint, még whey probol 1gramm fehérje 6,7 forint. Az ízélmény meg a fehérje bevitel ugyanúgy megvan, a többi cuccnak az értékét meg bonyolult lenne kiszámolni de a lényeg az hogy nagyon drága.
Nekem volt hogy barátommal felesbe vettük, de úgy is lett vagy 80adag fehérjém 12000-ből.
Ha meg 2,5kiló fehérjét veszel kb 13000 ért és azt felezed valakivel, akkor is 6500ból van 40 adagod amivel még mindig sokkal jobban jársz.
Mivel ez egy nagyon komplex termék, nagyon jól hasznosul meg minden ,kár is lenne mással összekeverni. De tényleg csak 15 adag ami semmi.
Ha valami sima tejsavó fehérjére össze tudnád kaparni a pénzt, nagy kiszerelésre, abból pár hónapig ellennél, lehetne soványtúróhoz keverni, fagyit csinálni belőle vagy sütibe sütni zablisztel stb.
én pont ilyet ittam egy időben, csokisat, egész jó volt, de csak tejjel, vízzel ihatatlan.
amúgy a biotech ultra loss mogyorósát nem veri semmi
diétához nem az igazi,mert 50%os fehérje,és sok benne a ch is egy diétás kiegészítőhöz képest.
ez egy ilyen étkezés helyettesítő inkább,fogalmam sincs kiknek.
ha rendes fehérje kell akkor whey c6-ot vegyél,az 80%os fehérje és a 2,25 kilós 10.500ft bizonyos helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!