Este edzek, a turmix vacsorát is kivált. Gyors, vagy lassú felszívódású fehérjét válasszak?
Figyelt kérdés
Most veszek először fehérjét, célom a fogyás, de az izomzatomat és a formámat is szeretném megtartani, illetve javítani. (Nő vagyok) Nagyon unom már a sovány túrót vacsorára, szeretnék beruházni egy fehérjére, mivel este edzek, utolsó étkezésnek is. (kb. 7 óra körül végzek) Nem márkára vagyok kíváncsi, csak hogy milyen típusú felelne meg ennek a célnak legjobban.2013. jan. 5. 13:02
1/3 anonim válasza:
Szerintem kazein típusú fehérje kellene neked, ha a sovány túrót szeretnéd kiváltani-
2/3 dirtboy válasza:
kazein protein kéne északára viszont edzés után meg pont hogy gyors felszívódású kéne /tejsavó/.
az úgy nem valami jó ötlet ha edzés után már csak egy shék megy és aztán alvás.
3/3 anonim válasza:
Igen, pont kétféle protein kellene. Tejsavó és egy kazeines.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!