Milyen fehérjét válasszak tömegnöveléshez?
Figyelt kérdés
A termékválaszték hatalmas,de nem tudom,hogy melyik a legalkalmasabb tömegnöveléshez?Egyszer már próbáltam,de mindig felfújódtam,fingottam.Kicsivel több mint 2m,és 95kg vagyok,ha ez számít.2013. jan. 31. 20:59
1/7 anonim válasza:
Több jó fehérjekészítmény van: Whey c6, Stillmass 6:3:1,Myprotein koncentrátum, Scitec 100% whey prof, Twinlab whey fuel, California fitness 100% whey, Biotech nitro pure whey gold, Dymatize elite whey, VPX Syngex, Nutrend whey core 100, stb..
Tömegnöveléskor edzés után a protein mellé kellene 50g gyors ch, pl dextróz.
2/7 anonim válasza:
Vegyél fehérjét + gyors ch-t! pl. dextróz,vitargo.
Fehérjéből a stillmass 6:3:1 -et válaszd,ha van rá lehetőséged! :)
3/7 anonim válasza:
Ha van rá keret, akkor a szénhidrátból a Vitargo-t válazd!
4/7 anonim válasza:
Felfújódtál, fingtál....
Nem valamiylen szója protein volt?
5/7 anonim válasza:
Whey alapú fehérje lenne az idáilás, mondjuk
MHN 100% whey protein 12.300FT a 3kg-os kiszerelés. Nincs hozzáadott szénhidrát, és adalékanyag benne.
6/7 anonim válasza:
semmilyet
táplálkoz egéségesen és kész
7/7 anonim válasza:
Az való igaz, hogy 70%-ban a szilárd étkezésen múlik minden. De kategórikusan kijelenteni azt, hogy tápkieg nem kell????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!