Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 10-12kg-ot szeretnék fogyni,...

10-12kg-ot szeretnék fogyni, jó ez az étrend?

Figyelt kérdés

Minden oliva olajjal készül és édesítővel.

Reggeli:tejeskávé,műzli-aszalt gyümis.(kb. 1/2 csésze)

Tízórai:2 pufi rizs,cs.mell sonka 2szelet,1paradicsom.

Ebéd: kb.6-8 dkg cs.mell, 1csésze rizs mexikói zöldséggel,káposzta saláta.

Uzsi: tejeskávé, gyümölcs vagy leves(üres,csak zöldség van benne).

Vacsi: friss saláta cs.mell sonka kb.3szelet.

Napi 2-3 l víz.

Jó ez vagy sokat eszem?

2013. júl. 20. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
tejeskávét és a cukrozott müzlit hanyagold ha fogyni akarsz, és csirkemell sonka helyett inkább rendes csirke mellett egyél, abból ehetsz többet is jóval nem fogsz hízni. Én az étrendbe még ajánlanék halat esetleg azt is nyugodtan eheted. Ha meg tényleg ennyit szeretnél fogyni csinálj aerob edzést is rendszeresen(nem megerőltető inkább unalmas).
2013. júl. 20. 14:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Kávét muszály innom mert nagyon alacsony a vérnyomásom,tejjel iszom és édesítővel. A műzli nem cukros egy testépítő barátom javasolta és csak reggel eszem. Naponta lépcsőzök,másra sajnos nincs időm. Ez nem mindennapi étrend,eszem még tojást és túrót is ,de a pénztárcám sajnos nem engem több cs.mellet ezért szoktam combot is enni.
2013. júl. 20. 14:53
 3/5 anonim ***** válasza:
müzlit hagyagold, tojás és túró mehet helyette, 2-3 liternél lehet többet is inni, mondjuk ez egyén függő a pisid ne legyen sárga.
2013. júl. 20. 15:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ha muszáj kávét innod akkor szerintem a tejet hanyagold belőle, azt a testépítők is hanyagolják általában diétás időszakban bár ha így iszod sem lesz tragédia. Tojás az jó de a sárgáját általában próbálják hanyagolni diétában. Lehet venni csak tojásfehérjét is és ahhoz szoktak tenni 1-2 teljes tojást. Túró az nagyon jó de zsírszegény legyen bár gondolom olyat használsz eleve. Ha a müzlit testépítő barátod ajánlotta akkor hallgass rá és szerintem étrendben is kérdezd őt mert elvileg a diétához a testépítők értenek legjobban, nemhiába tudnak papírvékony bőrt csinálni.
2013. júl. 20. 15:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Egész jó
2013. júl. 20. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!