Izmosodni szeretnék? Étrend
Figyelt kérdés
Nos,mint a kérdés címéből is látni lehet,izmosodni szeretnék,tudok néhány gyakorlatot,szóval ebben nincs hiány.Csak étrend kapcsán szeretnék tanácsot kérni,hogy mit is kéne egyek,milyen mennyiségben,mikor.? 175cm vagyok 65 kg-vel.Nincs rajtam zsír,,az utóbbi időkben nagyon sokat fogytam,holnap megkezdődnek a foci edzéseim,erőnléti gyakorlatokat csinálunk,sprint,stb.stb.stb..Amúgy hasamra és a karomra szeretnék igazán izmosodni,szép formás a karom és a hasam is,de valahogy úgy érzem,hogy rosszul táplálkozom és fejlődhetnék gyorsabban is,különféle porok nélkül.. :)2013. júl. 16. 21:18
1/3 anonim válasza:
szálkásitó étrend Rízs,zöldségg,húsból áll
1. étkezés 200g csirkemell 50g rízs
2.é 200g csirkemell 50g rízs
3.é 200g csirkemell 50g rízs
4. 200g csirkemell 50g rízs
5. 200g csirkemell 50g rízs
2/3 anonim válasza:
zöldég mehet az összes étkezéshez amit szeretsz
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2013. júl. 17. 00:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!