Sok jó edzés van.
Semmivel sem hatásosabb mint a Fegyencedzés, nem ad többet mint egy jó gyógytorna (pl. Jóga) és nyilván más mint egy női önvédelem edzés.
Én míg szigorúan fogyóztam csináltam rendszeresen, bár nem olyan intenzíven ahogyan kellene, vagyis minden nap 1 napos pihenőkkel, hanem hetente kb 2-3 alkalommal. Habár emellett helyesen táplálkoztam, illetve bicajoztam és futottam is, azért az edzések nagy részét ez a Jillian-féle torna tette ki, le is fogytam 15 kilót. Én nagyon tudom ajánlani, szerintem ez pont az a torna, amit egy kezdő is teljesíteni tud, vagyis sikerélményként éli meg az ember, ennek ellenére mégis fárasztó és megizzadsz tőle, ha rendesen csinálod. Én többféle tornát kipróbáltam és eddig ez jött be a legjobban.
Most ismét, kb fél év kihagyás után megint elkezdtem jobban odafigyelni az étkezésre és többet mozogni, mert bár nem jött fel semmi a tavalyi diétám óta, szeretnék erősíteni. Pont tegnap csináltam meg ennek a tornának az első videóját és rendesen izomlázam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!