Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jillian Michaels '30 day...

Jillian Michaels '30 day shred' módszerét próbáltad? Mennyire hatásos?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 20:26
 1/4 anonim válasza:
Szia! Ha totálisan úgy nyomod mint a csajszi, ami szerintem lehetetlen, akkor tuti bejön a dolog. Én nem tudtam mindent beleadni, tehát a jumping jack, meg ilyen pattogások redukálódtak, mert hamar kidöglöttem,( de amúgy idővel egyre több sikerül), valamint a fekvőtámasz még a halálom, de ezek nélkül is jött le rólam egy hónap alatt úgy 5 kiló( 85 kiló voltam). Rá kellene szánnom magam a folytatásra, mert több dvd-je is megvan, szerintem nagyon jók. Nem hinném, hogy véletlenül lett olyan híres a csajszi, tutira hozzáértő, én személy szerint nagyon kedvelem. Summázva: Éljen Jillian Michaels! Neked pedig hajrá! 27/N
2011. jún. 20. 09:50
 2/4 anonim ***** válasza:
Nagyon hatásos. Nyáron csináltam - 1 hét alatt 9 kg-t fogytam.
2011. okt. 11. 00:42
 3/4 anonim válasza:
Előző vagyok.Egy hét alatt 9 kiló?!?! Jesszus, mégis mennyiről indultál? Amúgy te rendesen végig tudod csinálni a gyakorlatokat?
2011. okt. 20. 13:40
 4/4 anonim ***** válasza:
37%
126 kg-ról indultam. Csak az első 10 percet bírtam, így ment le egy hét alatt a 9 kg. Ennek persze nagy része víz volt, de a 9 kg akkor is 9 kg :)
2012. júl. 17. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!