Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 13 éves lány vagyok 50 kg...

Egy 13 éves lány vagyok 50 kg Tippeket szeretnék és gyors hatásos fogyókúrákat?

Figyelt kérdés

2013. júl. 15. 20:38
 1/7 Titkos Málna válasza:

Elsőnek is mekkora a magasságod?,

A sport nagyon fontos, válassz valami olyat amit élvezel is, járj el edző terembe a barátnőiddel, vagy bármilyen hobbi, lovaglás, tenisz, futás stb.

Figyelj arra h ne egyél 6-7 után.

NE egyél túl sok kenyeret,cukrot stb.

A Cola helyett igyál vizet akár ízesítettet, inkább csirkét egyél hagyd el a marhát,disznót... Vacsorára inkább gyümölcs, zöldség abból bármennyit,müzlit és kefirt pl. reggelire. zabkekszet. sok fajtája van.

De elég fiatal vagy ahhoz, hogy ezt elkezd nem lehet hogy valami betegség miatt nagyobb a súlyod az átlagnál pl. cukor betegség,vagy valami lelki probléma. Szerintem fordulj orvoshoz.

2013. júl. 15. 20:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs semmi abból ha 50kg vagy és mondjuk 168-170cm
2013. júl. 15. 21:55
 3/7 A kérdező kommentje:
170 cm vagyok nincs semmi betegségem csak mondták már hogy nagy a hasam
2013. júl. 15. 22:17
 4/7 Titkos Málna válasza:

Sport!.

Járj el edző terembe mint mondtam, gyúrj a hasadra.

De, nem muszáj eljárnod edző terembe elég ha otthon egy számodra ideális számú hasprést/felülést végzel. : )

2013. júl. 15. 22:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm :*
2013. júl. 16. 09:47
 6/7 anonim válasza:
170cm vagy es 50kg? szerintem nem kene fogynod.... es amugy en is 13 vagyok es utalom mikor ezt mondjak nekem de neked tenyleg nem kene..!
2014. júl. 7. 04:38
 7/7 anonim válasza:
Lehet nagy a hasad ha nincs rajta izom diézázz és közbe eddz es a hasad le fig menni de erősídst a karod lábad hasad nm tudom h mennyire vagy izmos de ha már lapos a hasad akkor lehet h tobbet fog mutatni a merleg mert az izom tobbet nyom mint a zsir ezert ne merleget figyeld hanem a tukrot:)
2016. júl. 7. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!