Elsősorban 14-16 éves fiúk válaszát kérném! Szerintetek egy 14 éves lány aki kb.164 cm magas, kövér, hogyha 62kg? Nektek még tetszenek ilyen lányok? Vagy nektek hány kg-os lányok jönnek be?
Figyelt kérdés
2013. júl. 15. 23:40
11/15 anonim válasza:
14 évesen még bőven 50 kiló alatt kellene lenned. Azért az megint más ha egy anyukád korú 164/62! Mi lesz veled később?!
12/15 anonim válasza:
Pff..bőven 50 kiló alatt? na ne nevettess! ismerek egy 165 cm magas lányt, aki 44 kiló, és nagyon ronda, csontkollekció, rossz ránézni.. bár esetleg annyiban igazad van, hogy 50 alatt, kb 47 kilóig pont jó lenne.:)
13/15 anonim válasza:
Ne szépítsük, igen, kövér. 50 kg alatt kellene lenned.
14/15 anonim válasza:
Nem is tudom, lehet, hogy egyáltalán nem vagy kövér, mert a kilók nem feltétlen a zsír mennyiségét mutatják. Úgy értem lehet, hogy valakinek erősebbek a csontjai. Meg vannak ismerőseim akik vékonyak mégis több kilósak, mint én. Egyébként soha nem szoktam mérni magam de olyan 172 cm 54 kg lehetek. 14/L :)
15/15 anonim válasza:
Szerintem nagyon hülyék akik azt mondják, hogy bőven 50 kg alatt. Mi van?! Jó elfogadom, ez is egy vélemény, na de az mégis rengeteg lenne. Állítólag úgy kell kiszámolni az ideális testsúlyt, hogy a magasságunkból kivonunk 110-et. Az az egészséges! Egy 157 cm-es lánynak kéne 47kg-nek lennie, de semmiképp sem egy 164 cm-nek! Mondjuk a te esetedben ez 54kg-t jelentene, de ugye mint már itt említették nem tudjuk, hogy a csontozatod vastag, vagy túl sok zsír van rajtad, vagy netán teljesen ideális. Szerintem max. egy 5 kg-t kéne leadnod, de lehet, hogy még annyit se.;) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!