Hány kcal-t egyek ma ezek mellett? Szerintetek mennyi kcal-t egyek a fogyáshoz?
Fogyni szeretnék.
Mai programom ez volt és ez lesz:
reggel futottam 1 óra alatt 8 km-t a futópadon.
este szintén megyek kondiba futni fogok szerintem szintén 8 km-t 1 óra alatt.
Tehát napi 2 h futás és 16 km.
Mennyi kcal-t kell ma ennem természetesen úgy, hogy még a fogyás tartományba essek, ha a paramétereim ezek:
170 cm, 64 kg, 27 éves lány.
??
Előre is köszönöm.
(általában minden nap ez a programom, ha nagyon meleg van és fáradtabb vagyok, akkor csak egyszer megyek futni egy órát.)
fogyokuradieta.com
de arra figyelj,hogy eleget egyél...és ne sanyargasd magad!
egy nő ha nem csinál semmit csak napi rutint éli 2000-2500 cal fogyaszt egy nap alatt. Ennek megfelelően ezt a határt szerintem ne lépd át ha fogyni akarsz! A Másik pedig hogy mit! Ha lehet mellőzd az egy napon belül szénhidrátot és fehérjét fogyasztást! ajánlóm az 1 hónapi müzli kúrát sovány tejjel vagy ha nem bírod akkor gyümölcs lével. Alap, sose legyél éhes mindig egyél kicsit(kb. 4 óránként), de sose jólakotságig!
A müzli persze ne csokis legyen :),hanem a leg alapabb gyümölcsös/mazsolás.
Ha nagyon sokat futsz, akkor izmosodni fog a vádlid, és ha sokáig folytadot ezt a napi 16 km - t, akkor olyan lesz a lábad mint egy férfié.
Tudom, mindenki azt irja h a nasitól foszd meg magad, de ez igy is van!
Ha fogyni akarsz, egyél foggyókúrás kajákat, igyál citromos vizet, és sétálj sokat, legyél barátokkal! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!