Elsősorban 14-16 éves fiúk válaszát kérném! Szerintetek egy 14 éves lány aki kb.164 cm magas, kövér, hogyha 62kg? Nektek még tetszenek ilyen lányok? Vagy nektek hány kg-os lányok jönnek be?
Nekem ugyan ilyen magas a barátnőm, szép homokóra alkata van, kerek popsi és pici mell, 54kiló lehet. Van rajta mit fogni és könnyen meglátszik rajta ha felszed vagy lead pár kilót ezért mondom, hogy szerintem a 62 már sok egy picit. Persze alkat kérdése is, lehet vékonyabbnak tűnsz, mint ő :) Kép nélkül ez nem lehet eldönteni. :)
20/F
Én lány vagyok, de azért válaszolok.:) Én 166 centimhez 48 kiló vagyok, és nem vagyok magas, se "csontkollekció".:) Homokóra alakom van, és azért rajtam van mit fogni is, minden formás, kerek, ahol annak kell lennie. :) Szerintem te azért elég kövérke lehetsz, de szerintem azért nem vészesen! Szerintem téged így szeretnek, ahogy vagy, valakinek nagyon is jól áll az a kis "husi"! :)
14/L
nekem a 150cm 150kg lányok jönnek be :$
"nagy kofferbe jó pakolni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!