Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nincs helyi fogyás? Tehát ha...

Nincs helyi fogyás? Tehát ha valaki csípőre edz attól nem fog lefogyni?

Figyelt kérdés

Csípről és hasról kéne lefogynom ..felüléseket lábemeléseket csinálok,de nem vettem észre hogy kisebb lenne..

diétáznom kéne hozzá és bicikliznem vagy futnom ? úgy látszódna az eredmény?:)

2013. júl. 13. 12:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Nincs lokális fogyás. A tested a genetikai programja alapján bizonyos helyekre csoportosít több zsírt. Ez az arány meg szokott maradni fogyásnál is.

Izmosodással próbálkozz, az optikailag tud változtatni a test összhatásán. Pl. széles csípőnél (amit a csont szélessége okoz többnyire, tehát még kisebb a mozgástér) eddz vállra, ha szélesebb lesz, arányosabbnak fogsz tűnni.

2013. júl. 13. 13:06
 2/2 anonim ***** válasza:
Nincsen. Ha azt akarod, hogy a csípőd kisebb legyen, akkor arra ne edz!!! Mert attól csak nagyobb lesz, hiszen izmosodsz, bár szerintem az sokkal jobban néz ki és formásabb, de ez az én véleményem, ha te kisebb csípőt akarsz, akkor ne oda edz. A hasadon is sokat formálhatsz felülésekkel, hasizomgyakorlatokkal, javít a tartásodon, ezáltal laposabbnak fog tűnni a hasad.
2013. júl. 13. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!