Már sokszor próbáltam lefogyni, edzeni, de valahogy mindig elmegy tőle a kedvem. Mit tegyek, hogy motiváltabb legyek?
Figyelt kérdés
Hirtelen egyre több edzést hagyok ki, kezdem elrontani a diétát..... Karatéztam is, de azt is abbahagytam.. Pedig azt még szerettem is. De valamiért nem megy. (Amúgy még nem súlyos a helyzet, 10 kilót kéne leadnom kb)2013. júl. 5. 15:22
1/3 anonim válasza:
Szivesen segitek ha irsz privátban:)Együtt könnyebb;)
2/3 anonim válasza:
Én is ebben a cipőben vagyok, és sokszor van olyan nap, mikor nem mozgok.. nassolok.. stb. Szerintem ez nem baj, nem kell minden nap sanyargatni magad, kell néha pihenő, úgy egy héten 2 nap. :)
Motiválni meg több módon is tudod magad. Nálam bevált motiváció a "ruhába fogyás" :D Így belegondolva vicces kicsit, de nekem segít. Kinézek egy ruhát és eltökélem, hogy belefogyok. És mikor elérem az eredményt, (pl.: 1 számmal kisebb nadrág) akkor jobban örülök, mint ha lemenne x kg. :)
Soha ne a Kg számot figyelj, tűzz ki más célt magadnak. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2013. júl. 6. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!