Melyik a legjobb ferfi dezodor, mar sokat probaltam de meg mindig ha sietek valhova, nap vegere pedig erzem magamon a kellemetlen szagot?
Figyelt kérdés
ilyen altalanos dm ben kaphatora gondolok...melyiket vegyem?
old spice zseles van most Lagoon,whitewater
2013. ápr. 10. 21:26
1/2 anonim válasza:
Nagyon sok jó van,így mindenki válassza ki magának megfelelőt. Ha kell ,akkor lehet többször is használni.
Olyan kiszerelést vegyél,amit magadnál tudsz tartani .
2/2 anonim válasza:
Solution Antisudorica nevű szert gyógyszertárba lehet kapni és én heti egy alkalommal beiktattam ennek a szernek a fürdés utáni alkalmazását(szárazra,nem sérült,nem frissan borotvált hónajra kis mennyiséget kell felkenni) és másnap meg sima dezodort használok,csökkent az izzadásom ezek után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!